„L-am crescut de la grădiniță. Steaua l-a luat de la Buzău pe 400 de milioane”

Cristi Dumitru, puștiul de 18 ani, remarcat aseară în derby-ul Dinamo – Steaua, e buzoian.

„E din Stăncești, Vadu Pașii. A fost crescut de mine la LPS. De la grădiniță pânâ când în clasa a zecea l-a remarcat și transferat Steaua. În jur de 400 de milioane de lei vechi au plătit grila. Și acum este elevul nostru, a trecut dintr-a unsprezecea în a douăsprezecea”, a spus Cighir.

Cristi a mai marcat pentru Steaua, într-un meci de Cupă cu Dunărea Călărași și în Cupele Europene cu Misami Orhei. Aseară a rupt gura târgului, cu un gol și o pasă de gol.

„Mă bucur că am reușit să marchez, am doar 18 ani. De mic îmi doresc să joc într-un derby și sunt foarte fericit că am marcat. O să îl pun în ramă și să am amintiri. Eu am dat tot ce-i mai bun, mă bucur că Mister a avut încredere în mine și că nu l-am dezamagit. A avut încredere în mine și am marcat. Nu am prietena”, a declarat Cristi Dumitru după meci.

Apreciat de MM Stoica

„Cristi Dumitru este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”. Meme Stoica a insistat ca buzoianul să fie adus înapoi la Steaua de la Clinceni unde fusese împrumutat și nu juca.

Cristi – încă un FOTBALIST buzoian

Buzoienii care au evoluat constant în prima ligă în ultimii zece ani au fost puțini. La Steaua mai joacă un buzoian, fundașul dreapta Valentin Crețu, titular aseară (vezi foto mai jos).

Pe lista scurtă a fotbaliștilor buzoieni din ultimii zece ani pot fi adăugați Ciprian Petre și Claudiu Ionescu.

loading...

Un comentariu la „„L-am crescut de la grădiniță. Steaua l-a luat de la Buzău pe 400 de milioane”

  • Chiar așa ! Demult n-am mai văzut un … ” șurub ” în preajma careului advers cum a făcut-o buzoianul nostru la golul său din meciul de orgolii cu Dinamo ! Bine punctat, poate de la Kun Aguerro … Să-i urăm succes, să-i urmărim evoluția viitoare, pare să aibă capul pe umeri pentru vârsta lui și – nu la urmă – să le mulțumim și celor din Buzău care l-au descoperit și crescut … Hai Cristi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.