„L-am ținut în brațe, l-am readus la viață, dar pentru scurt timp…”

Durere mare în familia lui Marius Michiduță și tristețe printre cunoscuți.

La doar 37 de ani, Marius a fost dus subit în lumea celor drepți de un infarct.

Din păcate, doi băieți, din care cel mic avea doar 6 anișori, au rămas brusc fără tată.

Marius Michiduță locuia alături de frumoasa lui familie la casă, pe str. Stelei (vizavi de Parcul Marghiloman) și lucra la stația Peco de la ieșirea din oraș spre Brăila (lângă RAR).

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„L-am ținut în brațe, l-am readus la viață, dar pentru scurt timp…”

 • Cauza morții pare a fi tot înecatul cu cereale, fix ca la studenta din Iași. Specialiștii au altă explicație, cică de la poluare și mâncare.
  Dumnezeu să-l ierte și putere familiei să treacă peste această cumplită tragedie.

  Răspunde
 • Dumnezeu sa-l ierte! Eu cred ca de la ceva „sigur si eficient” i se trage. Prea multe morti subite la persoane tinere in ultimii 2 ani.

  Răspunde
  • Ba, nu mai aberati atat, barbati cu burta un pic sub 40 de ani mor de ceva vreme, nu este ceva nou. Inainte de vaccin nu interesa pe nimeni, acum au devenit evenimente

   Răspunde
   • Să ne scuzi că aberăm. Cu trei ani în urmă era greu de digerat că tineri clinic sănătoși, care nu au suferit de nimic, fac infarct, așa, din senin. Acum a devenit o banalitate.
    Dacă eu aberez înseamnă că și Ministrul federal al Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, care a promis ajutor pentru persoanele cu leziuni pe termen lung din cauza unei infecții Covid19 sau a vaccinării, aberează.
    Ministerul va pune la punct un program în care vor fi examinate consecințele „Long Covid” (Covid lung) și „Post Vac” (daunele vaccinării).
    ( https://www.berliner-zeitung.de/news/corona-lauterbach-verspricht-hilfe-fuer-menschen-mit-impfschaeden-li.326884 )
    Toate școlile din Franța au fost dotate cu defibrilatoare portabile și programa școlară prevede cursuri obligatorii de resuscitare, cu practică pe manechin. Asta am văzut-o cu ochii mei, la fața locului. Aberanți și francezii ăștia!

    Răspunde
 • Pixel, intai posteaza el, apoi … tot el dar ca Anonim, ca sa se auto-confirme. Atitudine de om bolnav, ne-vaccinat.

  Problemele cardio-vasculare erau cauza de deces nr. 1 in Romania, cu MULT INAINTE de vaccin, dar acum, conspirationistii feisbucisto-tiktoreti danseaza pe masa, emitand studii medicale proprii, raportate direct la liceele profesionale terminate cu 6 in trecut.

  Oile stieeee…

  Răspunde
 • Mai oaie decât Cătălin nu exista. A mers în turma sa se vaccineze și acum ii numește oi pe cei nevaccinati.

  Răspunde
 • Nu ii numesc oi pe cei nevaccinati, ci pe cei care cred in conspiratia feisbucista.
  Pixele…

  Răspunde
 • Dulcea razbunare… dupa ce s-au jucat de-a dictatorii si fortau oamenii sa se vaccineze doar pentru ca erau paznici la usile benzinariilor, au ajuns sa moara ucisi de vaccinul pe care il fortau asupra oamenilor.
  La mai multi!

  Răspunde
 • Pixele, postezi non-stop sub alte identitati si asta este ridicol. Se vede de la o posta.
  Be he….hehe….he…hhheee…

  Răspunde
  • Esti caz pierdut.
   Traiesti intr-o psihoza unde esti urmarit de o singura persoana malefica doar pentru ca exista multiple persoane au opinii contrare cu a ta.
   Stai sa vina alegerile sa vezi cati „Pixeli” exista in realitate in lume care vor vota clar cu singurul partid care a facut opozitie regimului corona, corona care a disparut brusc si peste noapte in februarie anul trecut datorita lui Putin care intr-o singura zi a invins regimul corona din lume si a redat libertatea pe planeta, continuind luptele pentru libertate pana in ziua de astazi in laboratorul de razboi numit Ucraina.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.