La 68 de ani are acasă o fetiță de un anișor + un băiețel pe drum!

Să mai spună cineva că viața nu e plină de surprize.

Inginerul Adrian Cățoiu e cu siguranță, la 68 de ani, un buzoian special.

Conduce o uzină (SARA Buzău) cu peste 200 de angajați și o cifră de afaceri de 58 milioane de lei (conform listafirme.ro).

Fabrica a înființat-o de la zero în 1991, iar de atunci a crescut-o și îngrijit-o cu înțelepciune în fiecare an.

Cu două săptămâni în urmă, ministrul Economiei a ținut să viziteze fabrica buzoiană, cel mai mare producător de fitinguri din România

Inginerul buzoian este, la 68 de ani, personaj principal și într-o frumoasă poveste de dragoste.

S-a căsătorit a treia oară, iar actuala soție i-a dăruit o fetiță de un an și șapte luni, iar în luna mai urmează să vină pe lume și un băiețel.

Se pare că la 68 ani voi fi singurul bărbat din Romania cu doi copii mai mici de 2 ani, a spus cu umor antreprenorul buzoian.

Îi dorim în plan personal sănătate și viață lungă, să se bucure de copii și nepoți („am patru copii cu trei neveste”).

Pe plan profesional îi urăm putere de muncă și înțelepciune, pentru a avea grijă de cei peste două sute de angajați buzoieni, dar și de SARA, firmă care plătește anual impozite de milioane de euro la bugetul local și național.

Un om special, nu-i așa ? Necunoscut majorității buzoienilor până la articolul de față. Și probabil așa ar fi rămas, dacă pe lângă realizările inginerești și antreprenoriale, munca sisifică la uzină de atâția ani, reporterul n-ar fi inserat și aspectele mondene care să facă articolul interesant pentru mai mulți cititori.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „La 68 de ani are acasă o fetiță de un anișor + un băiețel pe drum!

 • Siiiiigur, iar marmota învelea ciocolata în staniol.

  Răspunde
  • Ce este asa special?Lumea e plina de barbati bătrâni și bogați care își iau neveste trofeu,mai tinere, iar acestea,ca să își securizeze veniturile provenite din căsătoria cu „Irinel”,toarnă și câțiva copii.Dar tu de fapt acum ceva ani scriai și de Neder ca este cel mai râvnit burlac,asa ca….nimic nu ne mai mira.

   Răspunde
 • IN VITRO VERITAS…..iar în ce privește partea umana din tataia…..a stricat rostul multor angajați ca să facă el teste pentru redresarea firmei …nu.l mai ridica bai nea Tereaca in slavi ..ca asta.i omu’ care se duce la biserica doar pentru cumul de noroc….

  Răspunde
  • Chinezoaica i-a sucit mintile. Dar asta e treaba lui.
   Totusi, de ce atatea articole de promovare la Sara ?!

   Răspunde
   • E la „încărcare” de notorietate pe tușă. Încă un antreprenor pentru Buzău. Într-un an e pe afișe…

    Răspunde
   • Ce deștept ești! Stai acasă și știi toate poveste
    Bravo!

    Răspunde
 • Acesti minunati copilasi, oricat ar dori tatal lor, si societatea, si Dzeu, au sanse foarte mari ca tehnic sa nu-l faca mandri de absolvirea liceului, de exemplu, pentru ca dansul va intruni venerabila varsta de 86 de anisori. La facultate sigur nu-i mai prinde, cel putin nu foarte constient. E o forma de egoism si egocentrism dar sper sa aiba putere de munca si sa-i intretina! Daca nu, mereu exista mama tinerica, intrucat nu cred sa fie ambii parinti de-un leat ca devenea iar stire nationala, cum s-a mai intamplat. Mi-am permis sa comentez intrucat am sesizat din articol ca declaratiile subiectului sunt facute fara niciun stres, retinere sau tulburare, deci poate duce si reactiile noastre. Totusi, 3 casnicii si 4-5 copii (nu am inteles daca l-a socotit si pe cel nenascut inca) arata dorinta de viata, putere psihica si de munca, hotarare, putinta dar si o doza de probleme la luatul deciziilor. Iti dai seama, sa ai nepoti de-o varsta sau mai mari decat doi dintre copii?!? Foarte tare omu, il doare-n basca de oricine! :))))

  Răspunde
 • A dat o felicitare de 1, asa-i?
  Spune drept!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.