La această oră: copiii din Buzău sunt invitați să joace fotbal pe stadionul Gloria. Ultima parte în nocturnă, Belodedici va da premii!

fotbal copii stadion Gloria

La această oră sute de copii din municipiu sau din comunele învecinate joacă fotbal pe stadionul Gloria. Este cadoul făcut copiilor de ziua lor de conducerea Asociației Județene de Fotbal. 

Adrian Petre

„Acțiunea face parte dintr-o campanie mai largă de atragere a copiilor către fotbal. Ne-am gândit că invitația de a juca fotbal gratuit, chiar și în nocturnă, reprezintă o atracție suficient de mare pentru a-i aduce pe stadion. Unii dintre noi, cei mai în vârstă, ne uitam de după gard, n-am avut această șansă de a juca fotbal pe gazonul celui mai mare stadion al județului. Pot juca fotbal și băieți, și fete. La final, la ora 21.00, fiecare copil va primi o diplomă și o medalie din partea celebrului Miodrag Belodedici, care a acceptat invitația de a veni la Buzău pentru acest eveniment”, a precizat Adrian Petre, șeful AJF Buzău. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.