La această oră, fix cu un an în urmă


Buzoienii, dar nu numai, au stat anul trecut preț de două ore cu sufletul gură.

Incidentul a fost difuzat în timp real inclusiv de televiziunile naționale, dar și live pe facebook de zecile de buzoieni adunați în jurul blocului.

A fost vorba de cazul unei femei de 49 de ani care amenința că se aruncă de la etajul 5 al blocului turn din capătul str. Spiru Haret.

În urma unor certuri familiale, sinucigașa s-a aruncat de pe balconul apartamentului de la etajul 6. A avut noroc că a căzut pe pervazul balconului de la etajul 5.

Proprietarul de la cinci nu era acasă, dar lăsase o fereastră de la balcon deschisă. De rama ferestrei s-a apucat femeia, poziție în care a stat în echilibru timp de două ore.

Ultimele minute ale incidentului au fost de-a dreptul agonizante. Afară ploua torențial, iar femeia, probabil de teamă că va aluneca începuse să țipe.

Aceasta refuza ajutorul pompierilor, amenințând că se va arunca în gol.

La un moment dat, pompierul care a urcat pe scara unei autospeciale – în coordonare cu cei aflați la sol – s-a apropiat brusc de femeie în timp ce aceasta a închis ochii preț de câteva secunde și a reușit să o prindă.

Femeia s-a zbătut pe scară și a încercat să scape, dar imediat alți pompieri au urcat pe scară și au imobilizat-o pe femeie.

În strigătele de furie ale acesteia, scara a fost direcționată către un apartament de la etajul cinci, de unde victima a fost trasă înăuntru de alți pompieri.

În acest moment, toți cei aflați jos, și care au trăit cu emoție toată această scenă, au izbucnit în aplauze.

Femeia a fost sedată și transportată la spitalul de la Săpoca. Rudele au admis că aceasta avea probleme psihice, dar nu grave.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.