La Berca, Mărăcineni, Vadu Pașii, Nehoiu și Măgura DA, la Gălbinași, Săpoca și Merei NU! Vezi AICI lista

Au început să vină primele decizii al Consiliilor de Administrație din școli după anunțul de azi al ministrului Educației.

Școlile și liceele se deschid – prezență fizică – dacă rata de vaccinare la nivelul personalului din școli depășește 60%.

Prezență fizică

Vadu Pașii

Mărăcineni (82%)

Berca

Măgura

Nehoiu – Șc. nr. 1

Cochirleanca

Costești

Pogoanele – Liceul Tehnologic

Online

Săpoca

Cernătești

Merei

Gl. Siliștea

Bisoca

Gălbinași

Nehoiu – liceul teoretic

Pogoanele școli + Liceul Teoretic (rată 58,5%!)

La Cislău decizia se ia sâmbătă la ora 10.00.

Pe site-ul ISJ s-a publicat un document cu ratele de vaccinare pentru fiecare școală, liceu și grădiniță din jud. Buzău CLICK AICI.

ULTIMA ORĂ: În orașele Buzău și Rm. Sărat, cursurile se vor desfășura online la toate școlile și liceele.

loading...

3 comentarii la „La Berca, Mărăcineni, Vadu Pașii, Nehoiu și Măgura DA, la Gălbinași, Săpoca și Merei NU! Vezi AICI lista

  • Eu propun ca toate tarile care nu isi baga in puscarie minimum 60% din politicieni, sa aiba embargo international. Chiar daca eu m-am vaccinat, deciziile astea nu pot fi scoase decat din mintea unor oameni nenorociti si nemernici (dar odata ce-s politicieni, nu e de mirare ca sunt asa, e o categorie infecta de oameni). Cum sa faci asa ceva? Automat creezi scandaluri in randul populatiei. Vaccinul are un efect foarte slab, reiesit clar din datele oficiale. Ajuta un pic, dar nu cat sa risti invrajbirea populatiei din cauza lui. Mai degraba incerci sa iei alte masuri si sa faci alte eforturi, pentru ca cei nevaccinati e putin probabil sa-i convingi.

  • Unele scoli si gradinite au suferit o modificare importanta, de pe o zi pe alta, a procentului de vaccinati!Gradinita copilului meu era ieri la 50%, astazi depaseste 70% vaccinati…Interesant!

  • Rbt, tu crezi ca datele se strang cu fiecare vaccinat in parte? Se face un update la statistica la cateva saptamani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.