La Buzău ca la Paris! Decizie importantă ! Iată cum vor circula autobuzele după venirea celor 15 noi achiziții!

Decizie interesantă anunțată de conducerea Trans-Bus Buzău după ce parcul auto a fost completat cu 15 autobuze second-hand achiziționate din Olanda.

„Sperăm ca până la sfârșitul lunii septembrie să introducem în circulație cele 15 autobuze achiziționate din Olanda. Din acel moment vom putea satisface o nouă cerință a buzoienilor. Prelungirea programului de funcționare de la ora 20.00 până la ora 24.00. Vor circula cu o fluență mai redusă față de obicei, dar vor fi traseu și în acest interval. În acest fel, dorim să-i ajutăm, în primul rând, pe buzoienii care lucrează până mai târziu și pe cei care intră schimbul trei. Am primit multe solicitări în acest sens, iată că acum suntem capabili să luăm și această măsură”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans-Bus Buzău.

După venirea celor 15 autobuze noi, se va micșora sensibil intervalul dintre două autobuze care ajung în stație.

„Mă gândesc în primul rând la rutele 1,5,6,7 și 8, care sunt mai circulate, pentru a se reduce intervalul dintre două curse”, a precizat directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Până la sfârșitul anului Trans-Bus intenționează să mai achiziționeze alte 15 autobuze second-hand, moment în care se va lua în discuție eliminarea serviciului maxi-taxi de pe anumite trasee.

Pe de altă parte, se are în vedere limitarea chiar din această toamnă a numărului de călătorii gratuite pentru pensionari.

Citește și articolul: Veste bună pentru copiii Buzăului. De astăzi este voie! Primarul Toma s-a ținut de promisiune!

Trans-Bus trebuie să devină profitabilă pentru a putea accesa fonduri europene.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „La Buzău ca la Paris! Decizie importantă ! Iată cum vor circula autobuzele după venirea celor 15 noi achiziții!

  • Va rog,in numele multor elevi si parinti din cartierul micro 3, daca se poate sa existe un autobuz nr 3 si la ora 7.00 dimineata,din statia micro 3,ptr ca elevii ce intra la liceul Hasdeu sa nu mai care ghiozdanele de 7-8 kg in spate.Solicitam acest autobuz macar la dus ,deoarece la intoarcere nu stiu daca se mai pot incadra,orele de curs terminandu-se la 12,30/13,30/14,30 si cele de dupa amiaza la 18,30/19,30.Am mai solicitat acest lucru si la vechea conducere dar …In speranta ca ne veti ajuta in aceasta problema deloc de neglijat,deoarece vrem sa ne crestem copiii sanatosi,drepti nu cocosati,va multumim anticipat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.