La Buzău chiar dacă se dublează va fi bine față de Galați!


700 de lei se anunță a fi prețul unei gigacalorii pentru iarna ce bate la ușă la Galați.

Calorgal Galați, firma omoloagă RAM-ului de la Buzău, a anunțat prin afișe lipite în scara blocurilor cât va costa o gigacalorie.

Ca și la Buzău, primăria a anunțat că nu va mai subvenționa gigacaloria, astfel că locatarii vor plăti prețul întreg.

La Buzău, prețul unei gigacalorii se prezumă a fi pentru iarna 2018 – 2019, în jur de 450 de lei. Convenabil dacă ar fi să facem comparație cu Galațiul.

Iarna trecută, atât la Galați, cât și la Buzău, prețul unei gigacalorii subvenționate (de guvern) a fost același – 230 de lei.

În condițiile foarte probabilei scumpiri, buzoienii branșați la RAM au două variante. Fie să plătească facturi duble la RAM, fie să se debranșeze cât încă se mai poate (în condițiile în care vremea caldă încă permite).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Așa n-ar mai pândi polițiștii când pune pietonul piciorul pe celălalt sens”. Iată unde se întâmplă! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „La Buzău chiar dacă se dublează va fi bine față de Galați!

 • Mi se pare mie sau articolul acesta creează o confuzie… Sper să nu greșesc, dar parca am citit tot pe acest site ca la Galați s-a terminat cu termoficarea încă de acum un an sau doi, nu!? Acum ce să mai cred?

  Răspunde
 • Ca de obicei Tereaca spune numai bazaconii , Teraeacaaaaaaaaaa ,ai lasat Compania de Apa in pace si acum a-ti luat RAM -ul in collimator ,DE CE ??? Poti sa raspunzi la intrebarea asta ??? Daca nu poti o sa-ti spun eu , Dom Primar a introdus-o pe Domna Savulescu Bors la Comp. de Apa acolo unde incaseaza salariul nesimtit asa cum spunea ca sunt (salariile) pana sa fie angajata acolo. Nu am mai vazut niciun articol denigrator la adresa Comaniei de Apa , DE CE ??? RASPUNDE HAI , NU MAI E APA MURDARA ??? NU MAI APA SCUMPA ??? HAI DA UN SEMN DE VIATA . O SEARA BUNA.

  Răspunde
 • Si cum un apartament cu 3 camere consuma in medie 2GCal.pe luna ,o sa vedem cati vor mai plati facturile.Ca cei ramasi in sistem, sant cei mai saraci .

  Răspunde
 • La Galati sa anuntat ca se va desfiinta firma cu furnizarea agentului termic de acum 2 ani. Este alta situatie. Asa este normal anunti cu doi ani inainte desfintarea firmei, dupa care maresti pretul la Gcal. Nu este corect ca in prag de iarna sa maresti pretul.

  Răspunde
 • Nu neapărat cei mai săraci, bukk, mai degrabă indolenți… cunosc familii cu venituri modeste care au făcut eforturi financiare destul de mari, dar au centrală termică, plătind exact cât consumă. Tot așa știu și de unii cu posibilități financiare foarte bune, dar care au preferat să stea nepăsători și să înjure că este prea mare consumul de apă caldă, dar nu au făcut nimic pentru rezolvarea acestei probleme. Ăstora le plăteau ceilalți o parte din căldură.

  Răspunde
 • Aceasta stire este o aberatie ….si daca se va intampla asa ceva este total gresit. Sunt oamenii care nu isi permit o prajitura, sa poata cumpara medicamente . Nu toata lumea are banii pentru centrala termica. Ne intoarcem in ani 1980-1989 cand nu aveam caldura iarna in casa, dar acum nu ne permitem sa avem caldura ca nu mai avem cu ce plati ??? Sa se faca preturile in functie de salariu minim net pe economie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.