La Buzău s-au pus contra, deputata PNL de Suceava zice „vă mulțumesc din suflet”

285 de voturi pentru din totalul de 286 de deputați prezenți.

Toate grupurile parlamentare (PNL, PSD, ALDE, PSD, etc.) au votat PENTRU înființarea pădurilor-parc de la marginea orașelor și trecerea acestora în proprietatea primăriilor (pentru o mai bună îngrijire), cum e și cazul Crângului buzoian.

La Buzău însă, Ion Barbu și C-tin Ionescu au respins proiectul propus Consiliului Local, cerând retragerea acestuia și temporizarea prin inițierea unei ample dezbateri publice. Împotriva înființării pădurii parc Crâng au pledat și USR Buzău și ALDE Buzău, în contradicție cu colegii lor din Parlament.

Vezi mai jos ce au declarat deputații PNL, USR și ALDE în Camera Deputaților. Cea mai elocventă a fost o deputată PNL din Suceava, unde pădurea-parc Șipote înconjoară Cetatea Domnească.

Din informațiile reporterului buzoienii.ro, la București inclusiv șeful PNL Buzău – Cristi Romanescu a votat pentru pădurile-parc și trecerea lor la primării, unde ar fi mai bine îngrijite și s-ar putea face investiții (noi alei, piste de biciclete, foișoare, reîmpăduriri, etc).

După acordarea votului favorabil din Parlament, deputata de Suceava a ținut să mulțumească din suflet, cu emoție în glas (vezi VIDEO mai jos).

La Buzău, există temerea opozanților primarului că – Toma va înfrumuseța Crângul și în acest fel va aduna noi simpatizanți. De aceea, opoziția se pune contra și, mai mult, colportează oricând și oriunde minciuna „Toma taie Crângul”.

Fapte. În legătură cu Crângul, Primăria Buzău condusă de Toma a asfaltat Aleea Căprioarei, a trasat piste de biciclete, a montat băncuțe, a pus bariere pentru limitarea accesului auto, a eliminat complet țigănia ce se înființase la obelisc și a montat difuzoare cu muzică plăcută.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „La Buzău s-au pus contra, deputata PNL de Suceava zice „vă mulțumesc din suflet”

  • Auras…te-n PLM

  • Problema principala e ca Primaria nu poate intretine aceasta mare suprafata, in conditiile in care micul parc de linga piata refacut in urma cu o luna, arata foarte urit acum fiind acaparat de balarii de aproape 1 m; cei de la Urbis nu prea se descurca

  • Care parcuri domnule Paul ? ca sunt incepute toate si neterminate , nu o sa fie in stare sa termine nimic , primaria nu mai are bani , bani mai sunt doar pentru spectacole dar se v-a termina si acolo. Domnul Toma cand s-a vazut in atatea bani ia spart pe toti, daca nu a avut grija de banii din firmele lui cum va avea grija de banii comunitatii ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.