La ce s-a ajuns după o depășire ratată. „Ca la popice”

Un șofer de 25 de ani. El e tânărul aflat la volanul autoturismului Audi care a provocat azi accidentul „în serie” de pe Spiru Haret.

În ciuda impactului teribil, grație airbagului nu a pățit nimic

„El venea dinspre Șc. nr. 15. A trecut de semafor și a intrat în depășire. A vrut să depășească furgoneta aia de colo. S-au ciocnit ușor, apoi Audi-ul a intrat în prima din seria de mașini parcate pe stânga drumului. A fost apoi, ca la popice. Citroen-ul alb a intrat în Citroen-ul gri, Citroen-ul gri în Opelul verde și tot așa”, ne-a povestit un martor ocular.

Furgoneta albă ce a fost depășită. Este julită puțin în spate și pe partea stângă (vezi foto mai jos)
Primul Citroen alb, aflat din seria de patru mașini tamponate ca la domino
Citroenul alb, probabil daună totală, a intrat într-un Citroen gri.
Citroenul gri a intrat apoi într-un Opel verde și tot așa

„S-a auzit tocmai de pe Unirii trosnitura. Am știut că nu e petardă și că e ceva mai rău. Când am ajuns aici am realizat că nu m-am înșelat”

La fața locului s-au strâns numeroși curioși de pe prin blocurile din jur, mulți dintre ei auzind zgomotul. Și o autospecială de pompieri a fost chemată pentru a asigura zona.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „La ce s-a ajuns după o depășire ratată. „Ca la popice”

 • S-a auzit și de pe Traian Vuia, a fost o troznitura “pe cinste”. Sa vedem cine o sa plătească pagubele… Și sa se mai spună ca de la 60 de ani în sus, nu mai ai ce cauta la volan! Pe de o parte cam asa e, ca uite, vine un pitzifelnic de-asta, face o manevra de-a-mboulea și te omoară, nevinovat… Despre ce vorbim?!

 • Vorbim despre proprietarii de BEMFE, HAUDI si MERGEDEZ.
  Primii domni ai oricarei bresle :)))(

 • Probabil se va lauda acum.
  “Ce ma sa vezi ce am facut eu…”

 • Si tu ce masina conduci @Catalin ?
  Cum e sa fii frustrat ?

 • Clasica depasire aiurea si riscanta din scurt cu acceleratia la podea doar ca sa mai castige 6 metri in plus la umatorul semafor sau urmatoarea intersectie pe care o vedem zilnic in trafic si cu care nimeni nu castiga nimic, doar sporesc riscul de a omora oameni si de a provoca daune oamenilor nevinovati.
  Daca tot zac frustrari in ei, sa isi faca timp sa alerge pe pista de atletism sa isi elibereze frustrarile fara a risca vietile si proprietatile altora. E gratis sa faca asta, face si bien la sanatate, traiesti mai fericit, mai sanatos si mai mult.

 • smekeri cu bmf si haudi!

 • Ala cu dubita alba avea ochi de sticlă și nu s-a asigurat si din vina lui sa întamplat? Nu știți asa ca taceti din gura. Daca murea cineva tot asa ziceți ?

 • Eu conduc 2 masini noi si nu de buget, in echipari superioare.
  Stai linistit, imi ajungeau banii de orice specimen BEMFE-HAUDI sau MERGEDEZ. Dar ti le las tie pe astea, nu sunt stilul cocalar.

 • De Craciun sa fiu mai bun. Il stiu pe baiatul cu Audi. Era chestiune de zile pana va pati asa ceva. Muzica tare si viteza prin oras. Sanatate si sarbatori fericite!

 • Daca are ochi de sticla de ce mai are permis?

 • Nu stim, dar merita sa fie intrebat medicul care a luat spaga si a dat avizul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.