„La ce s-a mai făcut stație, dacă autobuzul nu oprește!”. Iată video cu autobuzul care trece pe lângă stație, dar și explicațiile Trans-Bus!

Din imaginile postate mai jos se poate observa cum autobuzul trece pe lângă stație fără să oprească.

Asta deși în stație se aflau două persoane. Vorbim de autobuzul numărul 5 care trece fără a opri pe lângă noua stație înființată vizavi de chioșcul Stațiunii Legumicole de pe strada Frăsinet.

Pe adresa redacției, pe lângă clipul video postat mai jos, ne-a sosit și o reclamație scrisă:

„Am o nedumerire in legatura cu noua statie de autobuz de lângă magazinul de desfacere a produselor proprii de la Statiunea Legumicola, pe strada Frasinet. Într-o zi m-am aflat in autobuzul 5 si am dorit sa cobor in aceasta statie, pentru a merge la acel chiosc al SCPDL.  Șoferul a refuzat însă să opreasca explicandu-mi ca în acea stație opreste doar autobuzul 3. Am verificat apoi si, într-adevar, pe panoul de indicare a statiei de autobuz este trecut numai autobuzul 3. Care este logica? Este obligatoriu dacă vin dinspre centru să cobor din autobuz la Carrefour pentru a lua alt autobuz ca să pot coborî la stația care mă interesează pe mine ? Nu ascund cât am fost de încantata cand am citit ca se face aceasta statie, dar
acum trăiesc o dezamăgire totala. Oare contribuabilii de pe traseul 5 nu au aceleasi drepturi cu ceilalti ? Și cât de utila este această statie, pentru care s-au investit ceva banuti, dacă nu opresc autobuzele care trec pe lângă ea ?”

Mai jos este prezentat clipul cu autobuzul care nu oprește în stație și apoi răspunsul oferit de conducerea Trans-Bus.

Gică Toader, directorul Trans-Bus a explicat că pentru stația situată vizavi de chioșcul Stațiunii Legumicole, Comisia de Siguranță Rutieră și-a dat acordul doar în privința autobuzului nr. 3:

„E o problemă acolo. Autobuzul nr 3 face o ia înspre Bazar pe prima bandă, în timp ce autobuzul 5 are traseu înspre Sala Sporturilor și trebuie să se încadreze pe banda a doua. Din păcate acolo, sunt mașini oprite la semafor în permanență, iar autobuzul 5, dacă ar opri în stație, n-ar mai putea să se încadreze pe banda a doua. Dacă ar veni pe prima bandă și ar încerca să vireze stânga ar exista riscul de a lovi autoturismele de pe banda a doua care virează tot stânga”.

Citește și articolul: A dispărut! Iată imagini de azi cu ce a rămas din maternitatea de pe strada Gării!

Directorul Trans Bus a precizat că astăzi a mers la fața locului și a identificat un spațiu aproape de uzina Contactoare unde se va încerca amenajarea unei stații  cu alveolă în care ar putea să oprească autobuzele de pe traseele 2,5,8 și 10.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„La ce s-a mai făcut stație, dacă autobuzul nu oprește!”. Iată video cu autobuzul care trece pe lângă stație, dar și explicațiile Trans-Bus!

 • Pai daca opreste 5 acolo mai pleaca seara sa se poata incadra pe a doua banda. Logic asta deoarece nu poate lua viraj la stanga sa se duca spre Sala Sporturilor. Ma ganditi putin inainte de a emite astfel de afirmatii.

  Răspunde
 • Ești nebun. Daca scrie ca e doar pt traseul 3 înseamnă că doar ăla oprește. Daia nu ne civilizam niciodată pentru ca avem mulți papalapte în țara noastră și nu înțelege lucrurile!

  Răspunde
 • Hmmmm….interesant….dar autobuzul 7 care opreste in statia de la Crang si apoi vireaza la stanga….tot la semafor …ca de avem semafor acum ….si coada la el…cum vireaza la stanga catre prefectura. Nu este acelasi lucru? Zic si eu….

  Răspunde
 • … mutati statia cativa metrii (app25) mai inspre carrefour sa aibe timp si spatiu sa se incadreze corect ?

  Răspunde
 • Nu vrea taxatoarea de pe 5 sa oprwasca e o mesimtira de taxatoare pe autobuzul nr 5 o femeie in varsta mica de statura care ordina tot ce se intampla si vorbeste prostii tot drumul si fa e glume cu soferul in timpul mersului..speram sa se duca la.munca aceste taxatoare de cand o sa inceapa sa le dea afara

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.