La ce variantă vor recurge autoritățile

Asta e soluția luată în calcul de administrație pentru redeschiderea Pieței Volante Drăgaica.

Extinderea spațiului pe terenul generos din spate (vezi foto mai jos).

Pe această poartă se poate ajunge pe terenul din spate
Terenul din spate e deja asfaltat și poate fi lesne amenajat

Avantaje:

1) Un mai mare spațiu pentru comercianți

2) Clienții vor putea respecta mai ușor distanțarea de 2 metri

3) Ieșirea din târg se va face prin strada Hangarului, limitându-se astfel aglomerația (vezi foto mai jos)

Dezavantaj

SC Piețe, Târguri și Oboare va trebui să plătească o chirie către proprietarul terenului.

Problema închirierii sau chiar a cumpărării acestui teren s-a pus și în urmă cu doi ani în timpul funcționării Drăgăicii. Atunci s-a și folosit parțial terenul ca parcare pentru artiști, ambulanță, jandarmerie, etc.

Citește și:


loading...

15 comentarii la „La ce variantă vor recurge autoritățile

 • Da repede mai găsim teren pentru mizeria aia de talcioc! Pentru spital nu mai găsim, pentru mutarea pompierilor nu e teren, pentru școli, grădinițe nu e loc nicăieri…
  Terminați cu jegul ăla sinistru, arăți și puneți grâu, porumb, dacă la mai mult nu vă duce capul! Secolul 21 și noi ne gândim cum să extindem mizeria!

 • Auraș, spune-ne, cine este proprietarul terenului pe care vrea primăria să se extindă Talciocul Buzău.
  Indiferent cât de mare ar fi spațiul, tot va fi aglomerație.

 • Pe acel teren ar putea fi amenajat un parc industrial mai mic, ce-i drept.
  Municipiul Buzău are nevoie de străzi și trotuare asfaltate, dar și de parcuri industriale moderne care să atragă investitori, care să creeze locuri de muncă, și care, într-un final, să aducă venituri suplimentare la bugetul local.
  Apoi trebuie investit în educație și sănătate.

 • Nu se poate fara marea tiganeala ??????

 • Mai oameni buni, sa demonstrat faptul ca aglomerarea nu duce la creșterea numărului de îmbolnăviri ( dovada ca toate hipermarketurile sunt în spațiu închis) și tot sunt deschise publicului. Atunci de ce sa nu deschidem și talciocul chiar și mărit după cum spune și Dl reporter?
  Sa se ia taxa de 2 lei la fiecare vizitator, sa se ia taxa de parcare, taxa de tarabe, taxa de lucruri de vândut etc. Duminica am fost la Târgul din Focșani care funcționează bineintels în spațiu închis, la Focșani rata de infectare este astăzi de 2.37 ( preluat de pe pagina DSP Vrancea).
  La Dumbrăveni este un târg săptămânal în aer liber cu o suprafață de cca 5 ori! Mai mare decât al Talciocului buzoian și totuși se tine duminica de duminica în aer liber iarăși fără probleme….
  Eu zic sa se dea drumul frate sa se maj ducă și omul sa se mai recreeze, ca de 1 an jumate numai în casa stam!
  Nu toți au banii și hobby-urile voastre de a va duce la munte sau în tari străine, pe mulți dintre noi ne bucura talciocul ala ca alta distracție nu avem!
  Sunt bani pierduți de către PTO și sunt bani mulți! Dați drumul, faceți puncte de vânzare a biletelor toată săptămâna inclusiv prin sms ca să nu se mai facă coada aia la întrare de va tot speriați voi. Haideți ca soluții găsiți și sunt! Era un automat de bilete care a funcționat doar 1 zi!
  Oare nu se poate face o aplicație ca să genereze un cod de bare care sa permită accesul în talcioc? Hai sa fim serioși!

 • Nu trebuie să ne înfierbântăm ! Noi buzoienii , putem trăi fără locuri de muncă, investiții, agricultură , spital, grădiniță – dar fără TANCIOC – ba ! Se mai găsesc ” soluții ” pentru revigorarea lui, mai ales că-i și un mijloc de socializare … In pandemie !

 • Doamne ,ma cutremur de ce IQ -uri au unii!Mare e gradina Lui!

 • @Gabi:
  Suntem in 2021.
  Gata, ajunge cu tigania si panarama ! Infectia aia promoveaza doar vanzarea de lucruri furate, derizorii, incultura si mizeria umana !
  Aia NU este distractie. Este doar o adunatura de promiscuitate si atat.

 • @Catalin țin sa te anunț ca tu ori nu ai fost prin alte tari ori ești doar puțin frustrat.
  Îți enumer doar câteva Talciocuri ( flochmarkt), Munchen, Viena, Graz, Madrid ( aici chiar se închid câteva străzi), Praga ( în districtul Liben pe lângă Vltava), Dobrich în Bulgaria , și mai sunt, însă la astea chiar am fost personal, dacă dorești îți pot demonstra chiar cu poze ca exista.
  „Talciocul” nostru este cam 5% fata de cel din Munchen! Mi-a luat 2 zile sa îl parcurg pe tot fără sa trec pe unde am mai fost.
  Dacă și ei sunt preistorici după cum spui tu, atunci ce sa mai zic….
  Si talciocul nostru este

 • Sa-i dea drumu domne’! Pai stiti voi cati sunt cei care abia asteapta sa se deschida sa se duca sa vada daca nu cumva isi gasesc bunurile furate la vanzare?

 • Radule, pai cine are interesul sa faca parc industrial? N-are Toma bartai locu’ pentru investitori? Trebuie doar sa-i plateasca lui chirie si sa faca team building -urii la pensiunea de lux a fetelor. Atat!

 • @raul, învață să scrii românește, după care poți să postezi.
  @Conturbatoru’, ai dreptate.

 • Bhai Gabi, daca tu compari tigania noastra cu alea din Munchen, Viena, Graz….nu are rost sa te mai contrazic. E degeaba.

 • Copii AStia CAre Comenteaza aici v-a întretine iubitele voastre din videochat? SClaviilor

 • Leo, taci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.