La cererea șoferilor. Lucrare între Carrefour și Kaufland pentru fluidizarea traficului

Încă de azi-dimineață, din zori, muncitorii de la Urbis Serv s-au apucat de treabă pentru a muta stația autobuzului 5 de pe latura dinspre Frăsinet a Aurora Mall în dreptul terenului viran dintre Carrefour și Kaufland.

Primăria Buzău a dat această dispoziție în urma solicitărilor numeroase primite din partea șoferilor care reclamau mărirea coloanei de mașini dinspre Frăsinet din cauza autobuzelor și a maxi taxi care opreau în stație și blocau prima bandă.

Prin crearea alveolei se ajută la fluidizarea traficului, cu mențiunea că șoferii vor trebui să permită revenirea pe prima bandă a mijloacelor de transport în comun.

Citește și articolul: VIDEO. Scandal la coadă la invitațiile pentru concert. Un cetățean care n-a prins bilet l-a sunat pe primar. Iată ce a hotârât Toma

Tot pe strada Frăsinet, și tot pentru ajutorarea traficului, s-a creat o alveolă și în stația de lângă Inspecția pentru Calitatea Seminețor.

În plus, înainte stația era în curbă, iar șoferii turismelor trebuiau să aștepte autobuzul să plece din stație.

Citește și articolul: La noi în Buzău. Iată care este strada cu cel mai mic trotuar din lume! Vezi foto!

Tot pentru fluidizarea traficului din zona rondului de la Carrefour șoferii buzoieni mai solicită înființarea unei pasarele în locul trecerii de pietoni dintre Carrefour și Penny Market și amenajarea unui drum care să permită accesul înspre podul de la Mărăcineni dinspre cartierul Broșteni.

Citește și articolul: Băiatul filmat în toaleta fetelor e nemulțumit: „Intrau și alții. De ce să plătesc eu pentru toți ?”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.