Ceaușel: „Nu sunt români!” La cine va ajunge echipa de fotbal Gloria Buzău ?

Cristi Ceaușel, șeful SCM Gloria, a făcut o primă referire la posibilii viitori patroni ai echipei de fotbal.

„Suntem la a treia rundă de discuții. Și ca să nu se mai facă speculații vă post spune că nu sunt din România”, a spus Ceaușel la emisiunea Agora 60.

„Ideea e ca noi, Primăria Buzău, să le punem la dispoziție baza sportivă, iar ei să preia secția de fotbal care se va desprinde de restul clubului sportiv. Cel mai probabil, echipa de fotbal va păstra actualul CIS, iar restul clubului, care va rămâne al Primăriei Buzău, va solicita un nou Certificat de Identitate Sportivă”, a adăugat Ceaușel.

„Creierul” de la Gloria a mai anunțat că din martie va demara procedura prin care echipa de fotbal se va transforma dintr-una de drept public, într-una de drept privat – astfel încât din campionatul viitor să aibă drept de promovare.

Temere

Vestea că există investitor interesat să preia FC Gloria e una bună – echipa de seniori nu va mai dispărea.

Printre microbiștii buzoieni există însă și temerea că FC Gloria ar putea ajunge pe mâna unor escroci – gen Sergiu Băhăian (chiar la Gloria Buzău în urmă cu vreo zece ani) sau Pablo Cortacero (acum la Dinamo).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Ceaușel: „Nu sunt români!” La cine va ajunge echipa de fotbal Gloria Buzău ?

  • imi puteti spune cine este „Creierul” ? si mai ales cu ce s-a ocupat pana sa fie „Creier” ? Are ceva in comun cu gospodarul sef ?

  • Sunt spanioli

  • #John – La o cautare pe google aflam ca a inceput ca si contabil pe la Avicola Sageata si a evoluat profesional ajungand director economic la ROMET (sic)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.