La disperare, echipa lui Holban bagă fake-news: „Vor fura, vor anula…”

Disperare pentru Viorel Holban și echipa PNL de la Rm. Sărat că vor pierde din nou în fața lui Sorin Cârjan (PSD).

La disperare, se recurge la ultima încercare: fake-news-ul că adversarii vor frauda alegerile.

Holban și ai lui au trecut în ultimele ore la propagarea de minciuni gogonate precum că adversarii „vor fura voturile, ștampilând în absența votanților” sau că „voturile opoziției vor fi anulate, ștampilând de mai multe ori buletinul de vot”.


Foto arhivă. În 2016, „liberalul” Holban era în PSD și garanta în fața râmnicenilor pentru prietenul său Sorin Cârjan. De atunci, din patru în patru ani, Holban se leapădă de propriile afirmații și convingeri, doar-doar o ajunge din nou șef la primărie

În 2020, la alegerile precedente, Cârjan a câștigat lejer cu peste 3 mii de voturi mai mult decat Holban.

  1. Sorin Cârjan 52% cu 6.921 de voturi
  2. Viorel Holban 29% cu 3.883 de voturi

Trei mii de voturi sunt foarte greu de recuperat într-un orășel precum Rm. Sărat. Se explică astfel disperarea lui Holban din ultimele ore de campanie electorală.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „La disperare, echipa lui Holban bagă fake-news: „Vor fura, vor anula…”

  • Lupta pentru ciolan apriga. Sunt disperati galbejitii si aceasta migratie de la PSD la PNL ma duce cu gandul la aceleasi scursuri politice care au furat de 35 de ani incoace. Au dus tara asta mai aproape de prapastie. La fel si cu Piggy Mocanu care a migrat de la PSD la PNL.
    Nimic nou sub soare la Buzau. Se stie cine va castiga, chiar daca multa lume nu se va prezenta la vot, stiind ca s-a degradat foarte mult increderea in clasa politica din Romania.

    Răspunde
  • disperarea e la voi , ca altfel nu se „comanda” acest articol….vă invit duminica la o „plimbare „prin Ramnicu Sarat sa vedeți armata da cărăuși ai actualului…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.