„La început l-a durut capul, a intrat în comă, iar azi…”

În urmă cu trei ani, buzoianul Răzvan Mădălin Ivănuș, din Micro III, era protagonistul unei știri la TVR.

A tricotat digital un costum popular purtat de Regina Maria. A fost tema sa de licență de la Facultatea de Textile și Pielărie din Iași.

„Un copil foarte bun și talentat”, l-a lăudat atunci dna Mirela Blaga – Profesor Dr. Ing. Habil. la Facultatea de Textile Pielărie şi Management Industrial din Iași

Aseară, doamna prof. univ. își ruga studenții, actuali și foști, să se roage pentru o minune:


Din păcate, azi după-amiază, dinspre Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București a venit anunțul zguduitor pentru cunoscuți. Răzvan a murit! Meningită!

Vestea, la Buzău, a dat-o Iuliana Roșioru, prietenă bună cu Răzvan.

„Îmi pare rău, dar nu pot vorbi, din cauza plânsului. Un copil minunat, 28 de ani a făcut în februarie. A început să-l doară capul, apoi i-a fost din ce în ce mai rău. Și-a luat concediu medical de la serviciu, a stat o perioadă acasă, dar se simțea la fel de rău și s-a internat la spital. După două săptămâni de terapie intensivă la Buzău, i s-a făcut puncție și s-a depistat că are meningită. Abia i s-a găsit un loc la Matei Balș lunea trecuta… Din păcate, a intrat în comă profundă de vreo două zile… Iar azi a pierdut lupta cu viața”.

Iuliana Roșioru: „Toata lumea îl iubea, cei din Cartierul Micro 3 unde stătea, colegii de muncă, prietenii. La cei 28 de ani ai lui era minunat. De mic a fost iubitor de creație, făcea papioane din școala generală, de la Școala 11. A mers apoi Liceul Contactoare, ne-a ajutat sa facem împreună cu profesoara de la acea vreme, un filmuleț pentru prevenirea accidentelor de circulație, foarte implicat și bun. Respectuos, a mers la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor la Iași. Despre costumul popular tricotat ca lucrare de licență am văzut că știți. S-a angajat la o fabrică de tricotaje, respectat de toată lumea. Eu am păstrat legătură cu el de când era mic, era suflet, ajuta pe oricine, dacă mă vedea că îmi e greu încerca să-mi ridice moralul”.

Meningita este o inflamație a membranelor care înconjoară creierul și măduva spinării. Poate să apară atât la adulți, cât si la copii, iar in unele cazuri poate pune în pericol viața dacă nu este tratată la timp. De regulă, infecțiile virale sunt cauza cea mai comună pentru apariția meningitei, însă alte cauze pot fi infecțiile bacteriene sau, mai rar, infecțiile fungice. 

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„La început l-a durut capul, a intrat în comă, iar azi…”

 • Condoleante parintilor… nimic nu este mai tragic pe lume,decat parintii sprijiniti de sicriul copilului lor… O DRAMA, ma rog domnului,ca o mama ce sunt,sa le dea dumnezeu taria de a depasi tragedia… condoleante tuturor celor care l au cunoscut,apreciat… Reginele Romaniei,Elisabeta si Maria, il vor atepta in poarta raiului… felicitari profesorilor care l au educat,apreciat si indrumat,incurajat….NE mor valorile…. RIP.

  Răspunde
 • „…dar se simțea la fel de rău și s-a internat la spital. După două săptămâni de terapie intensivă la Buzău, i s-a făcut puncție și s-a depistat că are meningită.”
  Un copil minunat! Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!
  Domnule Tereacă, nu înțeleg ceva! A stat două săptămâni internat în Spitalul Județean Buzău, fără a i se pune un diagnostic corect, apoi a fost transferat la un spital specializat pentru tratarea afecțiunii de care suferea?

  Răspunde
 • De care meningită o fi fost? De două doze sau de trei doze!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.