„La noi e altă lume! Zăpada e la 30 de centimetri. Mai jos, la Sărulești, n-a nins deloc”. Iată în ce comune din județ s-a așternut zăpada!

Sunt primele și cele mai frumoase imagini ale iernii 2017-2018.

Ele au fost surprinse în urmă doar cu câteva minute de un cetățean din Bisoca.

„Da, a început să ningă aseară de la opt. Zăpada s-a așezat, deja e pe la 30 de centimetri. Am început să acționăm cu utilajele primăriei pentru a elibera drumul județean spre Sărulești. ce e ciudat e că la granița dintre cele două comune se oprește brusc și zăpada. La Sărulești n-a nins deloc. Zici că noi, la Bisoca, trăim în altă lume”, a declarat pentru buzoienii.ro în urmă cu câteva minute primarul Florin Stemate.

Informația a fost confirmată și de primarul din Sărulești.

La această oră, ninge ușor și la Nehoiu, dar fără ca zăpada să se aștearnă.

Citește și articolul: Buzoieni, feriți-vă de autoutilitare! Al doilea accident în 24 de ore! Click AICI

S-a așternut în schimb la Siriu și la Gura Teghii, însă zăpada este apoasă, iar la streașină se aude cum curge apa provenită din zăpada care se topește.

„Șoseaua DN10 la Siriu e neagră. Nu e nevoie de intervenția drumarilor” a spus pentru buzoienii.ro, Corneliu Dumitrescu, primarul din Siriu.

Citește și articolul: Hoți de lemne în Pădurea Crâng ? Zgomot de drujbă, oameni în desiș, copaci tăiați pe marginea drumului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„La noi e altă lume! Zăpada e la 30 de centimetri. Mai jos, la Sărulești, n-a nins deloc”. Iată în ce comune din județ s-a așternut zăpada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.