„La ora 11 i s-a făcut rău, la 1 era declarat decedat”

Doliu în comunitatea șoferilor de autobuz din Buzău.

A decededat unul dintre cei mai vechi șoferi ai Trans-Bus, Constantin Istrate. Avea 55 de ani și era la volanul autobuzelor de 29 de ani!

„A fost ceva subit, nu se știe prea exact. La 11 i s-a făcut rău, la 1 era deja pe lumea cealaltă”, ne-a declarat o rudă.

„Un om serios, muncitor, îmi pare tare rău. Familia ne-a întrebat dacă pot pune poza răposatului pe autobuze. Bineînțeles că le-am dat acceptul. Condoleanțe!”, a spus și directorul Gică Toader.

Sunt informații că de vină ar fi fost un cheag de sânge plecat de la un picior și ajuns la plămâni

Atenție, răposatul are un frate mai mic, Viorel Istrate, care este tot șofer pe autobuzele Trans-Bus. Deci, o întreagă familie legată de transportul în comun din Buzău.

C-tin Istrate a locuit în cartierul Mihai Viteazul. Are un fiu și o fiică

Citește și: Buzoian care a împlinit azi 100 de ani! Scurt interviu cu cel născut în 1920! CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „„La ora 11 i s-a făcut rău, la 1 era declarat decedat”

  • Condoleante.
    Nu cumva COVID 19 sa fi fost de vina?

  • DUMNEZEU SĂ L IERTE SI ODIHNA SA I FIE VEȘNICA!NU STIM NOI CLIPA SI NICI CEASUL CAND SUNTEM CHEMATI!NU CONTEAZA CAT TRĂIM….CI CUM TRĂIM!!!!SIGUR DUMNEZEU A AVUT ALTE PLANURI CU COSTICĂ…pe care noi nu le stim,nu le întelegem dar si mai greu le putem accepta!Oamenii buni sunt placuți si Domnului…grădina este mare…si tot EL alege…toți avem momentul nostru…Om respectuos si corect!Poate trebuia să si sărbătorească aniversarea cu cei mai din vreme plecati!Să nu credeti că toti acesti ani de trezit la 3.20…sau ajuns acasa la 23..24…nu se resimt in timp…nici macar nu primesc un anume stimulent sau grupa de munca….putini ajung la pensie…sau daca ajung
    Nu mai au timp să se bucure de pensie si pleaca la odihna veșnica….STRESUL …munca cu OMUL…si tot ce presupune ca si șofer transport în comun afecteaza….să nu credeti ca zambetul lui Costica si glumele lui reflectau realitatea…doar o mascau…Cei ce muncesc la TransBus sunt putini…dar cati sunt cei care plimba niste hartii sigur mai multi!,TSA decat ar fi normal…birouri peste birouri…acestia sunt stresati???Sigur au salarii mai mari decat soferii…si sunt platiti din banii BUZOIENILOR….SE PROMITE CA VOR FI PE PROFIT 1LEU !!!Cand???Cati trebuie să mai moara.???De ce sau angajat atatia neproductivi???Dl TOMA reacționează la situatii TransBus ca la propria firma….Vă rog derulati cei 4 ani si urmăriți i toate declaratiile despre Trans Bus…NU AU REUSIT SĂ SEPARE SOFERII DE CĂLĂTORI CU UN PLEXIC…ASEMENI MAGAZINELOR SAU BĂNCILOR…AU TRAS NISTE AȚÈ.!!!!..CUM PROTEJEAZĂ SOFERUL
    ..CINE POATE CONDUCE ORE ÎNTREGI CU MASCA PE FATA…SOARELE DIN PARBRIZ…OGLINZILE PT A TE ASIGURA….POATE DL TOMA SA FACA ASTA???SIGUR TE ÎMBOLNĂVEȘTI…FACI CHEAG DE SÂNGE LA CAP…NU LA PICIOR..SI TOT LA COSTICA TE DUCI…PĂSTREZI RAUL ÎN TINE…DAR CAT??MĂMALIGA EXPLODEAZA…NU E NEVOIE DE CONDOLEANTE…DE MASURI FERME …SI APOI PRETENTII..mă iertati dar sincer sunt revoltata…daca nu te supui te ameninta cu referatul si datul afara…credeti că dl MORTECI NU AVEA DREPTATE?,?? trebuie să moara oameni să se coboare din TURNUL DE FILDEȘ ???ășa se spune la cladirea de birouri în curtea TransBus SH…să observam realitatea…la cate autobuze
    merge AERUL CONDITIONAT???ALBE SI GALBENE???mă iertati dar suntem fraieri ca acceptam noi buzoienii ca si contribuabili ….AUTOBUZE NOI CAND???ELECTRICE CAND???..Dumnezeu să l ierte si sa l odihneasca pe CONSTANTIN!POMENIREA SA I FIE VESNICA SI CELOR CE AR PUTEA SA FACA CEVA BUN ÎNTELEPCIUNE SII DREAPTA SOCOTEALA….NU DOAR CAMPANIE ELECTORALA…SALARIATII CARE MUNCESC SUNT REPREZENTATI DE TOT ACELASI SINDICAT CORUPT???De care ne vorbea dl Morteci???Cei care se respecta si au pretentie de la viată si vor sa li se respecte drepturile să treaca la aceea care au fost certați de dl TOMA în sedinta CLM că doreau să functioneze RADIO în autobuze…..ÎN CE ȚARĂ TRĂIM???SUNTETI LA PATRON???VAI VOUĂ…O SĂ CĂDETI UNUL CATE UNUL….MARE ESTE DUMNEZEU!…NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR!DACA NU REACȚIONAȚI CERÂNDU VA DREPTURILE COSTICA NU SE ODIHNEȘTE…NU ARE PACE!DOamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.