La ora trei noaptea. Manglitorul a fost surprins de camerele VIDEO

Găinarul, cu gluga trasă pe cap, se făcea că merge pe stradă (vezi VIDEO mai jos).

Era ora 03.30, când mai toată lumea doarme. Probabil că ăsta e momentul cel mai potrivit din noapte de a comite coțcării.

Și cum mergea el pe stradă, găinarul se îndreaptă deodată spre partea din spate a mașinii.

Ideea de a fura antena radio nu i-a venit pe loc, a fost ticluită dinainte. După ce a smuls-o din locul ei, golanul s-a întors de unde venise, e drept cu un pas ceva mai grăbit.

Proprietarul n-a făcut încă plângere la poliție, dar speră că – după difuzarea înregistrării video, cineva îl va recunoaște pe hoț.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  În urmă cu o oră. Daună totală. Riscul de a cumpăra mașini second-hand CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „La ora trei noaptea. Manglitorul a fost surprins de camerele VIDEO

 • Asa ii trebuie, ba chiar mai rau.
  Ce cauta masina pe strada?
  Porti are, curte are… pentru ce si-a facut porti, ca sa isi rezerve locul din strada sub amenintare cu politia? Prea s-au obisnuit cei din zonele cu case sa isi faca porti doar pentru a rezerva strada sub amenintarea cu politia sub pretextul ca ii blochezi accesul la porti, cand ei nici macar nu deschid portile alea, ci doar vor sa se improprietareasca pe strada domeniul public degeaba.
  Sa isi bage masina in curte de acum.

 • Se autosesizeaza autoritatile? Primaria si Politia?
  Acele camere sunt amplasate si filmeaza ilegal, legea nu permite amplasarea lor pentru a filma in modul in care filmeaza acestea. Ele trebuie sa filmeze perimetrul proprietatii, nu vecinii si domeniul public cum filmeaza acestea.

 • baietii veseli “Anonim”
  Camera poate filma vecinii cu acordul acestora!!! iar pe domeniul public poti filma oricand si oricine!!!!
  Faptul ca nu baga masina in curte, nu este obligat sa faca acest lucru atata timp cat este stationat legal!!! Si eu stau la casa dar nu bag masina in curte din diverse motive: poarta blocata, ora tarzie si plecare de dimineata(pierdere de timp pt acest lucru),graba de a merge si a face un dus si sa te pui la somn pt ca dimineata esti iar cu curu in masina si la servici, etc.
  Si voi faceti scandal cand venim sa parcam la bloc, ca e locul vostru , ca il platiti la primarie… defapt este ora 14:00 si locul de parcare nu este al vostru ci al tuturor cetatenilor din oras… Mai bine ne civilizam si noi odata, dar cu oameni ca voi ma indoiesc ca voi prinde eu vremea civilizatiei in Buzau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.