„La supermarket e voie, iar la noi, în SPAȚIU DESCHIS, nu ?”

Ieri s-a redeschis – după aproape cinci luni – spațiul de la Drăgaică, sub un alt nume „Piața Volantă Drăgaica”.

Mai mulți buzoieni au criticat redeschiderea talciocului, considerând-o inoportună în contextul așa-zisului „val trei” al epidemiei Covid.

Fanii talciocului sunt de altă părere:

„Care e problema ? Adică la supermarket e voie, iar la Drăgaică – care e spațiu deschis – nu ? Și la Ploiești, și la Focșani, și în alte părți prin țară, sunt astfel de târguri, unele au funcționat neîntrerupt. De ce doar la Buzău ar fi o problemă ?!”

Ieri, dată fiind vremea frumoasă, dar și perioada lungă de nefuncționare, câteva mii de buzoieni au venit la „Drăgaică”. La un moment dat s-a lăsat cu huiduieli, când pentru a limita numărul persoanelor din incintă s-au închis porțile, iar câteva zeci de buzoieni s-au bulucit în fața turnicheților.

Soluție pentru ca „Piața Volantă Drăgaica” să poată funcționa mai departe

Trebuie trei lucruri.

1) O coadă sau mai multe – în șir indian – ceva mai lungi, cu buzoienii care vor să intre înăuntru

2) Înțelegere din partea celor care stau la coadă. Mai exact, aceștia trebuie să aibă răbdare și să nu se bulucească către intrare

3) Înțelegere din partea celor dinăuntru, de a-și grăbi vizita și de a părăsi mai repede incinta pt. a permite intrarea altora

loading...

4 comentarii la „„La supermarket e voie, iar la noi, în SPAȚIU DESCHIS, nu ?”

 • Nu exista nici un motiv logic pentru care sa fie inchise de prima data.
  O masura aberanta ca si cea de acum 1 an cand au inchis parcurile, padurile, locurile de gratar la iarba verde si vanau familiile care faceau gratar la iarba verde cu dronele si apoi sareau cu batele pe ei, ba chiar si pe cei care faceau gratar in propria curte.
  Se face 1 an de la celebrul filmulet aparut in care politistii si mascatii torturau o familie la ei in curte asistati fiind si de armata romana care tinea Kalashnikovul la capul familiei ca sa nu cumva sa indrazneasca sa nu stea sa fie calcati in picioare, dupa care au fost bagati in celule… si motivul era ca facusera un gratar in curte cu cateva ore mai devreme.

 • Anonimule, ai putea avea o singura scuza pentru un astfel de comentariu : sa fii de fapt tov Leo Tz, marele bolsevic amator de RTV, arhicunoscut pentru halucinatiile sale postate pe acest site. Dar daca nu esti tu acela (greu de crezut )…nenicule, pas alergator de vezi de-un tratament de specialitate ! Poate mai e vreo sansa…

 • Neam de dobitoci! Cui dracu să explici diferența dintre un jeg de piață reinventată ca să poată fi deschisă și un magazin ??

 • Cu reinventarea numelui acestei infectii de „piata”, dom Primar ne invata, de fapt, tainele politicianului roman de etnie PSD, PNL, AUR…..
  CUM SA MICTIONEZI PE LEGE RE-INTERPRETAND DIN PIX NISTE ARTICOLE SI SPECULAND NISTE DENUMIRI PENTRU A PACALI PE TOTI SI A DESCHIDE DIN NOU ACEEASI MIZERIE DE LOCATIE.
  Acum nu se mai numeste TALCIOC, ci PIATA VOLANTA. Gata, s-a rezolvat din pix, nu ?!
  BRAVO DOM PRIMAR !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.