Lacrimi pe scenă! Toma nu și-a putut stăpâni emoțiile! Iată discursul unui primar emoționat

Nu e pentru prima dată când emoțiile îl copleșesc în public pe primarul municipiului Buzău.

S-a mai întâmplat de câteva ori pe scenă, la diverse evenimente, dar și în unele studiouri tv locale când a primit felicitări din partea cetățenilor pentru activitatea și reușitele din funcția de primar.

După 30 de minute de la începerea spectacolului de aseară de la Sala Sporturilor, dirijorul Russel McGregor l-a invitat pe scenă „pe cel care a avut ideea, viziunea și visul de a aduce acest spectacol la Buzău”.

 


De notat și că, înainte de spectacol, Toma, alături de cei doi viceprimari, au ținut să-i întâmpine cu un pahar de șampanie pe toți buzoienii invitați la concert.

Un alt cadou făcut buzoienilor este și aducerea Andrei la spectacolul de Revelion din Piața Dacia. Însoțită de Cătălin Măruță, Andra va fi cea care va număra secundele dinaintea trecerii în noul an.

Citește și articolul: VIDEO: Iată cele două momente emoționante în care buzoienii au cântat alături de orchestră „O, brad frumos” și „O, ce veste minunată”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Lacrimi pe scenă! Toma nu și-a putut stăpâni emoțiile! Iată discursul unui primar emoționat

  • Laudabil!
    Totuşi, să nu uităm: acest concert a fost organizat din banii buzoienilor dar au participat doar cei invitaţi de Primăria Buzău.

    Eveniment frumos, memorabil … dar este corect faţă de cei care au plătit (buzoienii) şi nu au participat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.