Lamborghini cu „caracatiță”!

E faza zilei la Buzău.

În față la Hotel Coroana poate fi admirat un frumos exemplar de Lamborghini cu „caracatiță!”.

Întrebați de ce au aplicat „caracatița”, muncitorii au explicat că „proprietarul nu a plătit taxa de parcare. E de mai bine de trei ore acolo. Noi nu ținem cont de marca mașinii”.

Limuzina are numere de Buzău, în preajmă sunt multe pancarte care anunță că parcarea e cu plată, astfel că varianta ca șoferul să nu fi știut e destul de redusă.

Cei de la Urbis montează „caracatițe” doar în cazul șoferilor care nu plătesc și lipsesc cel puțin o jumătate de oră de la mașină.

Cei 2 lei pe oră pot fi plătiți de la automat, dar și – mai facil – prin aplicația de pe mobil ori SMS.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Lamborghini cu „caracatiță”!

 • Lu ăsta trebuia să-i pună 4 cărăcătiți, la toate roțile!

  Răspunde
 • Pai daca omul a plătit prin aplicație sau SMS nu are de unde să aibă bon că a plătit. Iar de regulă oamenii care își permit mașini luxoase plătesc de regulă prin aplicația după iPhone. Eu cred că i-au pus aiurea caracatița

  Răspunde
 • Daca ai platit prin aplicatie sau sms, te vede imediat dupa numar ca esti ok.
  Taci daca habar nu ai.
  Oaie.

  Răspunde
 • Nu ține @George1000,mereu am plătit DOAR prin aplicație și niciodată nu mi-a fost blocată mașina. Operatorii lor verifică numărul de înmatriculare și văd dacă ai plătit. Ăsta-i vreun parvenit ca mulți alții, care sfidează orice, mentalitate de doi bani pentru 2 lei.

  Răspunde
 • Și oare montatorii de cărăcătiți n-au acces la baza de date a aplicației UPPARK! Nu prea îmi vine să cred, ar risca să fie dați în judecată și să piardă procese pe bandă. Nici nu le-ar ajunge de despăgubiri cât încasează acum!

  Răspunde
 • Dar în parcarea Talciocului de ce nu pun blocatoare la roțile mașinilor ai căror șoferi nu plătesc parcarea??? Milițianu’ bilghiru (scris intenționat cu literă mică) are vreo 4-5 mașini pentru care nu plătește parcarea pe domeniul public. Mai sunt și câțiva samsari de mașini care nu plătesc.
  Deci, Tereacă, iei atitudine sau nu?

  Răspunde
 • Judecând după mașină, probabil nu locuiește în Buzău de prea mult timp sau chiar deloc astfel că nu e la curent cu faptul că, in ultima vreme, se percepe taxa pe fiecare centimetru pătrat de oraș.

  …………………

  Desfășor o activitate în Germania de vreo 4 ani și jumătate, in cadrul căreia folosesc mașini relativ mari – camionete, dubite de 3,5, an lucrat in vreo 3 regiuni diferite și zeci de localități, orașe mai mari, mai mici, sate, iar până la momentul acestei postări nu m-am regăsit NICIODATA în situația de-a nu găsi loc de parcare, legal, fara plata, la nici o lucrare.

  In Buzău nu cred că există centimetru patrat pe care sa nu ti se ceară bani.

  Ciudat !

  Răspunde
 • D-le Catalin Oaie (dupa semnatura presupun ca asa te cheama), nu aud pe nimeni vorbind aici, toata lumea scrie.

  Răspunde
 • asta i masina lu sarsaila ala mare facuta din munca cinstita impresariat la fete dornice de afirmare si alte nebunii de genu asta. nu plateste parcare ca el e bombardier cu valoare nu ca toti fraierii care dau bani de la ei el ia bani nu da

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.