Lărgire parcare și spațiu verde + stradă nouă

În jur de 20 de locuri de parcare s-au câștigat, spun reprezentanții Urbis Serv, după reamenajarea și asfaltarea parcării din fața blocului semilună (vecinătatea Catedralei Arhiepiscopale).

Tot în zonă se lucrează la extinderea spațiului verde și la asfaltarea trotuarului din dreptul clădirii de sticlă (Alex Company).

Astăzi, muncitorii de la Urbis Serv au lucrat și la amenajarea unei alei noi care să iasă din zona interioară a blocurilor de la Obor înspre strada cu același nume.

Se va facilita astfel ieșirea cu mașina din cartier înspre giratoriul botezat recent Piața Mitropolit Irinei Mihălcescu.

Citește și: Trei străzi noi începute în centrul orașului. Urmează alte trei

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Lărgire parcare și spațiu verde + stradă nouă

  • Faceti iesire si spre Chiristigii si faceti parcari in dreptul blocului 8 Obor ,pe aceiasi strada..

    Răspunde
  • Parcarea de la Centrul de Afaceri (vizavi de Episcopie – langa sediul ANAF) este goală dupa ora 19:00, in contextul in care, abia mai găsești loc in restul parcarilor. Firmele ar trebui obligate să pună la bătaie cu titlu gratuit parcarile, in intervalul 19:00 – 7:00, interval cand tin parcarile goale. In felul acesta ar mai absorbi din aglomerație.

    Răspunde
  • Daca ar răscoli cineva cum a construit Alex co in spatiul verde in rond….

    Răspunde
  • Mihai tu ai idee ce este PROPRIETATEA PRIVATA ??? SAU VORBESTI SA NU ADORMI ???

    Răspunde
  • @costel: spațiul despre care vorbesc, respectiv parcarea din fața, este pe terenul primăriei. Centrul de Afaceri este, din cate stiu, o asociație intre Primăria Buzau si un investitor privat din Buzau.

    Răspunde
  • Mihai. daca nu am cazare pot veni la tine in dormitor intre 19.00-7.00 cu titlu gratuit ?

    Răspunde
  • Centrul de afaceri intradevar s-a construit de catre Eximprod (companie patronata de unchiul lui Sebastian Ghita) pe terenul statului donat catre companie.
    E construit prin aceeasi reteta a ECOGEN (fostul CET care a fost donat catre Eximprod), adica statul a venit cu activele si ei au luat profitul din exploatare.
    Afaceri clasice, asa devii multimilionar si asa inmultesti milioanele.

    Răspunde
  • Apropo de marii întreprinzători și investitori îmbogățiți numai din afaceri cu statul adică pe spinarea contribuabilului, combinagiii cu electrica, Ecogen, etc, acum vor să ridice 2 blocuri cu 138 de apartamente chiar în groapa aia care acum e parcare de lângă Business Center-ul lor , vecin cu benzinăria OMV-Petrom. Și ca blocarea traficului de pe Străduța Ostrovului să fie totală, între OMV și Poliția Locală se mai pune un hotel pe un petec care în PUZ este drum public, dar cică a fost retrocedat unui investitor. Ciudată viziune urbanistică de dezvoltare armonioasă, echilibrată, prin sufocarea centrului mai au edilii noștri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.