Larisa, fata care i-a făcut azi mândri pe cei din Pogoanele. De trei ori zece!

S-au anunțat șase medii de 10 azi la Buzău la Bacalaureat.

Surpriza plăcută a fost ca pe listă să apară pe lângă cei trei elevi de la Hasdeu și doi de la Vlahuță (Rm. Sărat), o tânără absolventă a Liceului Teoretic din Pogoanele.

„De ce nu ? Să știți că și noi la Pogoanele avem profesori foarte buni. Și, dacă vrei să înveți, consider că o poți face oriunde. Important e să fii ambițios, să știi ce vrei, să muncești, să ai un ideal”, ne-a spus Larisa Tudor.

„Sunt fericită”

„E una din cele mai frumoase zile din viața mea. Sunt bucuroasă că mi-am făcut părinții fericiți. Mama a fost lângă mine, a plâns de bucurie când a aflat. Tata, nu știu, era la serviciu când l-am sunat”. Tatăl Larisei e electrician la Electrica, iar mama e casnică”.

„Mă așteptam că voi lua note mari, dar nu chiar la media zece”

Doamna de română, auziți asta!

„O îndrăgesc foarte mult pe dna Georgiana Buga, profesoara de Limba Română. Dânsa e un model pentru mine. Dacă mă întrebați ce meserie aș vrea să îmbrățișez o să vă spun că mi-ar surâde să devin ca dânsa profesoară de Limba Română. Îmi place să citesc, e important în viață să faci ceea ce-ți place. Cred că aș putea deveni și eu o bună profesoară, voi merge la Facultatea de Filologie la București”.

De asemenea, Georgiana a spus că are un respect deosebit și pentru Oana Niculescu, profesoara de Logică, materie la care a luat de asemenea nota 10 la Bac. Aprecieri merg și către Petrică Grigore de Istorie (și aici a obținut nota 10 la Bac), „dar și către ceilalți profesori, inclusiv pentru domnul director Ionuț Buga”.

„Cadoul pentru media 10 ? Nu știu, va veni probabil și el. Oricum, un alt cadou vreau să mi-l fac singură în această vară, obținerea permisului de conducere”

Mândri de reușita Larisei probabil că sunt azi toți pogonenii. Larisa a făcut azi să se vorbească frumos în presa de la Buzău de micuțul oraș de câmpie.

INFO. Și la Evaluarea Națională s-au obținut note de 10 la Berca (chiar două) și la Valea Râmnicului. Dovadă că se poate învăța bine și în rural, că și acolo sunt profesori competenți, nu doar la școlile și liceele din Buzău și Rm. Sărat.

loading...

6 comentarii la „Larisa, fata care i-a făcut azi mândri pe cei din Pogoanele. De trei ori zece!

 • Felicitări pentru reușită!! Dar nu cred ca se pot compara notele dè la uman unde a dat foarte usor , cu notele de la real unde subiectele au fost foarte grele. Inechitatea au facut-o cei din minister.

 • Felicitări din suflet! Mă leagă nişte amintiri deosebite de acel loc şi din această cauză poate că bucuria este mai mare! Felicitări părinților, cu siguranță este şi meritul lor! Pogoanele a dat nişte valori deosebite acum ceva ani, după 1990, însă din păcate oamenii locului nu ştiu să le promoveze, poate şi din egoism!

 • Felicitări Larisa.
  Mult succes pe mai departe.
  Ne bazăm pe cei ca tine, care isi doresc o carieră cu sufletul.nu pt partea financiară!
  P.S. grijă mare după obtinerea permisului de conducerea.
  Nu te lăsa furată de imaginea oferită de anturaj si teribilism.
  Pe aceasta cale multumesc reporterului pt astfel de subiecte si ca il mai lasa pe Toma sa respire printre atatea laude!!!

 • Felicitări și profesorilor! Deci nu e nevoie de aere de Hajdău pentru a reuși!

 • Bravo !

 • Uite modele ptr tinerele noastre! Nu Bianci Dragusane, Lidii Buble sau Vulpitze……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.