„Lăsați o bandă din mijloc pentru sensul către avion!”

Mai mulți șoferi au reclamat azi că pe Bd. Unirii Nord, între avion și intersecția cu strada Prutului, s-a produs o anomalie:

„Pe sensul către centru, dinspre avion, se circulă, atenție, pe patru benzi! În sens invers, către avion, a mai rămas doar o bandă!”

Azi la prânz scorul era 4-1!


Anomalia s-a produs din cauză că prima bandă a sensului dinspre centru către avion a fost ocupată de utilajele firmei care efectuează forajul orizontal (pentru introducerea noii țevi de apă):

Anomalie: către avion a mai rămas o singură bandă! Pe sensul celălalt e boierie, patru (!) benzi

Rugăminte, Poliția Locală. Nu trebuie 4-1 ci 3-2!

„Îi rugăm pe șoferii care vin dinspre avion să lase una din benzile din mijloc pentru celălalt sens. E și linie continuă acolo, dar unii șoferi circulă pe interzis!”

Încă puțin și gata (de tot) cu lucrările pe Unirii

A mai rămas de băgat noua țeavă de apă doar între avion și intersecția cu str. Dionisie Romano.

Firma de foraj orizontal execută acum această lucrare.

Urmează probele de presiune, conectarea la rețea a noii țevi și reasfaltarea porțiunilor decopertate pentru forajul orizontal.

Totul trebuie să fie gata până în 15 noiembrie pentru că altfel se iese din termen și Uniunea Europeană nu va mai face plăți pentru proiectul de modernizare a Bd. Unirii!

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Lăsați o bandă din mijloc pentru sensul către avion!”

 • este asa greu sa se amplaseze cateva indicatoare temporare, pana la receptia finala?
  rugamintile astea suna penibil…

  Răspunde
 • Da, așa e, in urma. u câteva ore a apărut o mașină a poliției locale, la intersecția cu Transilvaniei care s-au proptit fix in fata benzii de pe mijloc din stânga și-a coborât un îngâmfat nervos la culme pe motiv ca de ce s-a format coloana pe acea banda…

  Sa ne fie scuzat faptul că azi populația Buzăului are globul de cristal in revizie și nici n-am avut vreo premoniție, vis, revelație, etc. azi noapte cu privire la deciziile administrației, de astăzi !

  Dar voi, autorități ați auzit de ceea ce se numește în jargonul specific semne și indicatoare rutiere ?!
  La Buzău nu s-au inventat, nu se practica ?!
  Șantiere mai prost și neinspirat semnalizate n-am vazut ever, și am lucrat fix pe șantier într-o grămadă de țări, până la Atlantic.

  Huooo !

  Răspunde
 • Azi s-a produs un mare rahat!! Intersectia unirii cu balcescu ne-am trezit pe vechea banda spre stanga(tribunal) cu masini care intrau pe sens invers!! Cum e posibil asa ceva?? Nimeni nu mai stia pe ce banda sa circule! Ce hal de trafic mai e si asta?? Unde este politia locala? Unde sunt semnele? Rezolvati o data nebunia asta!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.