Laude și critici. „Ce e la Buzău e la ani lumină față de noi!”

Fotografiile din acest articol nu sunt din Buzău, ci din Brăila.

Ideea brevetată la Buzău – pe Calea Eroilor – a fost copiată de primăria din Brăila.

Pe Șoseaua Buzăului din orașul de la Dunăre au fost montate panouri conținând imagini cu clădirile vechi din Brăila. Lucrarea a fost realizată de o firmă din Buzău – Mike Zarr, aceeași care a înfrumusețat Calea Eroilor din Buzău – și a costat Primăria Brăila 2,1 miliarde de lei vechi.

Ca și la Buzău au fost montate reflectoare care crează o imagine frumoasă pe timpul nopții

Problema la Brăila e trotuarul inutilizabil, din cauza stâlpilor montați pe mijloc.

CONTRA: „Comparați cu originalul din Buzău și o să vedeți ce prost fac ăștia din Brăila și când fac Copy-paste și copie ideile altora! Ce este în Buzău este la ani lumină deasupra acestui kitsch! Și ne-a costat bani frumoși!”

PRO: „Felicitari!Foarte frumos! Ca de obicei vesnic nemultumiti dar în schimb nu facem nimic doar comentăm și așteptăm totul de la autorități!”

Calea Eroilor din Buzău are flori, trotuarul larg și pistă de biciclete

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Laude și critici. „Ce e la Buzău e la ani lumină față de noi!”

  • Asa primar nu credeam ca o sa traiesc a vedea!Atatea realizari palpabile in doar cativa ani……! Usor, usor simtim cum evoluam ca oras, ajungand cu pasi marunti si repezi la nivelul unuia european. Ma bucur sa vad atatea initiative ale lui Toma puse in practica, fara sa fie fortat de alegatori in vreun fel. E clar ca omul asta face totul din placere si ca nu este interesat de mulgerea banului public. Nu l.am votat dar data viitoare stiu ce am de facut. Imi pun speranta, domnule Toma, ca veti mijloci reabilitarea intregului oras legat de strazile dintre blocuri.

  • Si BZ-ul, la randul lui, a copiat Bucurestiul (intersectia de la Colentina-Doamna Ghica)… Diferenta e ca la BZ chiar a iesit ceva fain, pe cand la Colentina era doar un gunoi expus pe domeniul public!

  • Firma Mike Zarr ce a realizat treaba e sub aripa unuia din anturajul primarului PSD de la Buzau.
    Daca o sa cercetati o sa aflati lucruri interesante cu privire la legaturile firmei cu politicieni si banii publici si cum se intermediaza si genereaza contracte din bani publici pe banda rulanta pentru aceasta firma infiintata cand anturajul a preluat puterea.

  • Bani aruncati, mai bine foloseau banii aia sa asfalteze, ca e praf Braila la capitolul asta, dar lor le arde de sifonari de bani la firme de partid in loc sa faca ceva cu banii aia pentru oras.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.