„Le așteaptă o vară lungă”

E fotografia zilei la Buzău, realizată de viceprimarul Ionuț Apostu.

Cele 475 de biciclete municipale sunt gata de start:Există și două modificări față de anul trecut:

1) Amendă 100 de lei. Pentru buzoienii care nu vor lăsa bicicleta într-o stație de andocare (într-un slot liber) sau, dacă nu e niciun slot liber, la o distanță mai mare de 15 metri. Suta de lei va fi retrasă de pe cardul cu care utilizatorul s-a înscris în aplicație. Regulamentul e în dezbatere publică

2) Stația de la cimitirul Sf. Gheorghe (Șos. Brăilei) a fost anulată (puțini utilizatori) și mutată în cartierul Orizont. O stația nouă va fi înființată și în cartierul Dorobanți II.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Le așteaptă o vară lungă”

 • Tereacă, dacă tot publici mereu postările lui Apostu, spune-i că benerele PNL de pe Unirii sunt și acum la locul lor, așa ilegal cum a declarat „măria sa” acum 2 zile! Spunea că va dispune îndepărtarea lor,bla,bla,bla…! Ce încredere să ai în asemenea oameni, când ei bat câmpii de pe o zi pe alta ?

  Răspunde
 • Nici unul nu e legal .Nu a început campania electorală !

  Răspunde
 • As dori o parcare pentru biciclete în micro 3 în fata politiei,este loc suficient și oprirea interzisa.Ar fi o buna ocazie pentru elevii din zona.Si În micro 14 în zona de înmatriculări, sunt destule instituții acolo,liceul,plus locatarii.Minim 15-20 biciclete.

  Răspunde
  • Funcționarii din primării când vor folosi bicicleta? Vreau să imortalizez…sunt fotograf amator.

   Răspunde
  • Logic ar fi fost sa fie amplasate stații cu biciclete acolo unde nu sunt stații de autobuze. Tot logic mi se pare că ar fi trebuit că stațiile să aibă mai mulți stâlpi de andocare decât biciclete. Noaptea, ,firma care are in grijă buna funcționare a sistemului să facă uniformizarea. Din câte înțeleg nici soft ul nu funcționează….Stimate domnule Apostu, te joci cu banii contribuabililor! Daca ar fi fost sa ți deschizi propria afacere de genul asta ? Care era planul de afaceri? Te ai gândit? Pai nu te ai gândit!!!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.