Le dă întâlnire buzoienilor în Crâng și în Piața Dacia

Peste 62 de mii de buzoieni au votat-o duminica trecută pe Viorica Dăncilă ca președinte al României.

Dăncilă a câștigat primul tur al alegerilor din jud. Buzău cu 34,55% – cu cinci procente în plus față de Klaus Iohannis.

Cum Buzăul este unul din fiefurile PSD (al șaptelea loc pe țară duminică), Dăncilă n-avea cum să nu ajungă aici (mai ales că n-a trecut pe la Buzău nici în primul tur).

Vizita are loc azi, Dăncilă fiind așteptată la ora 09.30 în Piața Dacia. La ora 11.00, alaiul se va muta în Parcul Crâng. Vezi mai jos programul integral.

După ședința cu poporul pesedist, de la ora 13.30, candidata PSD va susține o conferință de presă la sediul CJ Buzău.

Rezultate turul I, jud. Buzău:

 1. Viorica Dăncilă PSD 34,55% – 62.149 votanți
 2. Klaus Iohannis PNL 29,69% – 53.395 votanți
 3. Mircea Diaconu independent, ALDE, Pro România – 13,42% – 24.136 votanți
 4. Dan Barna USR Plus 9,78% – 17,582 votanți
 5. Theodor Paleologu 4,28% – 7686 votanți
 6. Ramona Bruynseels 3,6% – 6522 votanți
 7. Alexandru Cumpănașu 1,7% – 3144 votanți

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Le dă întâlnire buzoienilor în Crâng și în Piața Dacia

 • Întâlnire cu cetătenii în Parcul Crang 15 minute! Halal întâlnire Auras! Sunt tare curios cam ce le poate prezenta doamna cetățenilor în 15 minute de întâlnire!

 • Dle Primar TOMA, mergeti cu dna Dancila si in Cartier Orizont, sa-i aratati cum ne MINTITI CU ASFALTAREA DE 2 ANI.
  5 blocuri noi stau in mocirla, nu sunteti in stare sa asfaltati 3 parcari mari si late. Ne sfidati pe fata, nu ca nu aveti bani.
  Lasa ca vin alegerile in curand, o sa fiti tratat la fel…

 • @Iliescu Ion: Întrebarea e: 15 minute sunt prea puține sau prea multe? Categoric prea multe. Nici macar cel mai aprig pesedist nu are vreo cugetare ca Dănilă e vreun ideolog al partidului sau vreun om de șantier gen Toma cu manecile suflecate sa le explice oamenilor fie ce vrea sa faca fie ce a făcut deja. Viorica e doar o imagine iar oamenii vor veni doar sa o vada, sa o salute, sa o aplaude ca peste o saptamana sa o voteze liniștiți. Iar Buzau cum se prezintă ca județ era de neratat.

 • Mai avem o săptămână să-i suportăm idioțeniile!

 • Catalin, prea s-a asfaltat cartierul privat Orizont pe bani publici. Cele mai bune strazi si trotuare acolo sunt, si sunt facute din bani publici desi cartierul e unul privat.
  Avand in vedere ca e ultimul cartier facut si e si privat, acesta trebuia lasat sa fie asfaltat ultimul, dupa ce erau deja asfaltate toate strazile si parcarile din cartierele publice. Cat timp inca sunt strazi si parcari publice in celelalte parcari neasfaltate niciodata sau asfaltate doar pe vremea lui Ceausescu nici nu trebuie sa intre primaria in cartierul privat sa asfalteze ceva, cu atat mai mult nu parcarile private din fata spatiilor comerciale private din cartierul Orizont. Asfaltarea sa o faca patronii spatiilor comerciale de acolo alaturi de patronii dezvoltatorului daca se grabesc sa exploateze in mod privat zona comerciala din cartierul privat… sa se grabeasca pe banii lor, nu pe bani publici folositi in scopuri private de “afaceri” private, lucru chiar ilegal pana si in Romania.

 • Draga Mihai, cartierul este PRIVAT si construit in parteneriat cu Primaria, pe un teren PUBLIC.
  Dar ca sa-ti traduc mai pe intelesul tau, aici un Privat a construit tot pentru oameni si buzoieni, nu pentru jmecheri. Aici sunt oameni care MUNCESC SI ACHITA TAXE, dar cred ca tu esti din categoria “incalzire centralizata pe bani publici cu repartitor montat pe calorifer, inainte de contorizare” si nu stii decat sa crapi de invidie ca nu esti si tu aici.
  In plus Primaria, al carei teren este sub locuintele acestor (tot) buzoieni, in marea majoritate tineri, frumosi, civilizati si muncitori (nu invidiosi ca tine), era obligata prin contract sa-si asfalteze terenul, daca tot nu este in stare sa faca locuinte pentru noi.
  Asa ca, traieste in lumea ta, unde strugurii sunt al naibii de acrii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.