„Le dăm și bani, doar s-o aducă înapoi!”😯

E postarea zilei la Buzău – pe facebook.

Cățelușa din imagine a fost furată de pe strada Crizantemelor din mun. Buzău.

Proprietarul a reușit să găsească la un vecin pe camerele de supraveghere imagini cu momentul când cățelușa a fost furată.

Cei care au luat cățelușa, un băiat și mama sa, sunt rugați să o aducă înapoi. Vor primi și bani pentru asta.

„Cei doi din filmare au luat cățelușa pe str. Crizantemelor nr 26 din Buzău. Dacă cei care au luat-o vad postarea ii rugăm să o aducă înapoi pentru ca era sub tratament. Se oferă recompensa numai să fie adusa.😔Vă rugăm distribuiți pentru ca aceia care au luat-o să vadă postarea! Mulțumim!”

Cei doi, înainte de a lua cățelușa

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Le dăm și bani, doar s-o aducă înapoi!”😯

 • Putea fi cu bun simt sa spuna CAINE PIERDUT, nu sa acuze mare CAINE FURAT cand clar nu e furat si nu are nici o proba ca e vorba de un furt, iar pe imagini se vede cum copilul gaseste pe strada cainele abandonat.
  E nesimtire sa spuna ca a fost furat cainele, cand in realitate pe imagini se vede ca a fost gasit un caine abandonat in strada, nicidecum un furt.
  Numai pentru nesimtirea asta, cel ce si-a lasat cainele nesupravegheat pe strazi si apoi striga furt nu merita cainele inapoi… cu siguranta va avea parte de un camin mai bun alaturi de copilul care a gasit cainele decat cu acel individ plin de venin si arunca acuzatii nefondate ca asa e moda extremismului nou instaurat in Romania.

  La viata mea am intalnit pe strazi zeci de astfel de caini pe strazi, care pareau ca au avut un proprietar candva dar au fost lasati nesupravegheati si au ajuns abandonati pe strazi. Daca luam unul sa il ingrijesc cu siguranta nu era furt si cu siguranta nemernicul care l-a lasat nesupravegheat nu l-ar mai fi vazut vreodata daca avea nesimtirea sa minta in presa si la politie ca a fost furat.
  Sa nu mai zic si de pisici, sunt atatea pe strazi care abia asteapta oameni cu inima sa le duca acasa sa le ingrijeasca.

 • Imaginile nu sunt luate de la nici un vecin, se vede clar ca sunt luate de la Liceul Agricol, luate ilegal de acolo, furate daca tot ii place termenul asta domnului.
  Liceu care este inainte si vis-a-vis de proprietatea cu Crizantemelor nr 26 a celui care striga FURT cand e clar ca nu e furt. Asta e inca o proba ca sigur nu e vorba de furt si proprietarul de la Crizantemelor nr 26 e un mincinos, din moment ce copilul cu femeia se afla in permanenta mergand pe trotuarul opus proprietatii.
  Apropo de Liceul Agricol, pare ca cei de la liceul Agricol n-au auzit de legea GDPR si protezarea datelor si dau oricui da o atentie acces si imaginile din sistemul de supraveghere al liceului.
  Ar trebui ca directorul de acolo sa faca ancheta si sa ia masuri astfel incat angajatii sa se respecte legea si sa nu mai permita accesul la sistemul de supraveghere al copiilor si instrainarea de imagini din sistemul de supraveghere catre oricine “se pune bine” cu angajatul.
  Cu atat mai mult angajatii de la liceul Agricol sa nu dea acces la sistemul de supraveghere unui mincinos care doreste imaginile pentru a inscena un furt inexistent unui copil nevinovat. Maine angajatul poate instraina imagini cu copiii din liceul unui pedofil, doar pentru ca pedofilul “s-a pus bine” cu angajatul. Deaceea legea trebuie respectata, nu negociata in functie de toanele angajatului.

 • 1. Daca catelusa era pe strada fara zgarda fara nimic, poate acel copil a fost bine intentionat si a vrut sa i ofere un adapost… Asa ca nu mai cataloga fara sa stii.. Ca poate si copilul tau poate fi intr o situatie similara.
  2. Cam ce filmeaza vecinul ala cu camerele? Sa i faca politia o vizita si sa vada aprobarea pe ce trebuiau sa supraveghrze acele camere!!

 • Cățelul a fost recuperat de stăpân. Nu a fost vorba de niciun furt, cățelul a fost lăsat nesupravegheat pe stradă, fără zgardă.

 • Chiar daca ai gasit ceva ce nu-ti apartine se poate considera furt in anumite conditii:Codul penal precizeaza:
  ”Cu aceeași pedeapsă se sancționează și însușirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparține altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparține”.
  Fortuit= intamplator

 • @gogu, nu au trecut cele 10 zile! Pricepi?

 • Au procedat incorect. Lasa cainele in strada si apoi acuza de furt persoanele care nu s-au indurat sa lase bietul caine in drum.

 • Pt. Radu.Era o lamurire pentru cei care au impresia ca, daca gasesti ceva, nu poti acuzat de furt si am adaugat, in anumite conditii. Pricepi?

 • Gogule, in adăpostul public după 14 zile îl eutanasiau….!!! Da, ei nu verifica de cip si nici nu anunța poliția când gasesc câinii pe strada! Este un catel nu un portofel cu bani in el! Are alte nevoi! Nu este furt, ca nu a fost luat din curte…rusine pentru titlul scris, oare cum se va simți copilul acela când se va vedea pe acele imagini acuzat de furt??!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.