„Liberare” cu chiuituri, claxoane și scrâșnit de roți la miezul nopții

A fost clipul serii trecute la Buzău. Cel în care ultima mașină de poliție a părăsit filtrul din Poștă, iar agentul a făcut semn cu mâna: „Gata, puteți ieși!”.

20 de mașini au ieșit în câteva secunde din cartier, cu claxoane, chiuituri și scrâșnit de roți.

Sursa video: stiridinsursebuzau.ro

Bucuriei celor din Poștă li se suprapune îngrijorarea provocată de anunțul că patru pacienți și șapte cadre medicale din Spitalul Județean au fost descoperite cu coronavirus (CLICK AICI pt. detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „„Liberare” cu chiuituri, claxoane și scrâșnit de roți la miezul nopții

 • Mentalitate de turmă, primitivi, cu educație precară. Suntem o nație distrusă, depășită total de probleme, aceste elemente decăzute sunt “viitorul” acestei țări năpăstuite. Aceste “valori” inconștiente, se bucură la nimic, n-au înțeles nimic din tot ceea ce a fost si ce va fi.

 • Imi pare rău că realitatea înconjurătoare mi-a dat dreptate ! In cele două luni de carantină românii s-au obișnuit cu unele restricții care au ținut mai mult de puterea lor de a rezista psihic … Frica de moarte, frica de boală, frica de dosar penal sau de amenzi – toate au avut prioritate de zi cu zi… Odată ridicate restricțiile, instinctele primare, animalice , refularea au ieșit la suprafață și … totul a intrat în ” normal ” ! Nu s-a mai ținut cont nici de pregătirea școlară, nici de cei 7 ani de-acasă, nici de etnie, pur și simplu a erupt tot puroiul adunat 2 luni… Cândva, unii oameni au stat cu ani grei într-o celulă și niciunul nu s-a manifestat așa ! Cred că lipsa de educație – întreținută intenționat de 30 de ani – va fi marea problemă a viitorimii din România !…

 • Lipsă de educație, asta denotă comportamentul acestor indivizi. Se bucură în van!
  Nu ne mai facem bine niciodată!

 • Moamaaa, ce bucurie !!! Au reusit sa iasa cu masinile in oras, adika aia asimptomatici (o groaza in zona Posta) au iesit sa raspandeasca gandacul la liber in tot orasul, ce tare !!! Iti dai seama, bro, la ce nivel de cultura suntem !!!
  Ce cool am fost, bro, sa moara famillliiiaaa mea !!!
  :::)))

 • Salbataciuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.