Licitație în Piața Dacia. Iată care e prețul de pornire. Skoda Octavia

Pe vremea lui Boșcodeală se întâmpla ca datoriile unor firme și persoane cu „pile” în Palatul Comunal să fie șterse din calculator.

Cu Toma la timonă, nu pare să mai țină. Ba, dimpotrivă, cine are datorii și nu le plătește cu anii se trezește executat silit.

E cazul firmei Deukalion SRL, căreia municipalitatea i-a confiscat un autoturism.

E vorba de o Skoda Octavia, Tip Combi, Culoare gri, de 1896 cm3, an fabricatie: 2003. Conform evaluării mașina ar face șase mii de lei, dar a fost scoasă la vânzare pentru doar trei mii – prețul de start a licitației.

Cei interesați pot afla mai multe informații din documentul de mai jos.

Anunt-vanzare-bun-mobil

Pentru a nu se ajunge la executare silită, Primăria Buzău a anunțat săptămâna trecută că le oferă datornicilor această facilitate – CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

5 comentarii la „Licitație în Piața Dacia. Iată care e prețul de pornire. Skoda Octavia

  • Dau 3000 lei dacă mi-o și înscrie în banii ăștia !

  • Imaginile nu corespund cu vehiculul, cele din imagini sunt mult mai noi, mai ales a doua poza, care e cu ultimul model fotografiat in reprezentanta.
    E o rabla vechitura care arata prost, deaceea si licitatia pe nevazute, ca daca o vezi realizezi ca nu face nici 3000 lei in starea in care e.

    Mari realizari, sa confisti vechiturile inutile ale patronilor ce sunt plini de bani dar pusi la adapost prin interpusi. sa nu poata fi executate.

  • 3500 lei!

  • Masina avea in 2016 444000 km,dar intre 2010 si 2012 au fost dati inapoi cu aproximativ 185000 km.

  • În prima poză este o Skoda Octavia Combi 2, în poza a doua este o Skoda Octavia Combi 3, iar mașina scoasă la licitație este o Skoda Octavia Combi 1, o căzătură, o rablă, singura trecută pe firma datoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.