Liderul sindicatului polițiștilor a intrat în politică. Iată ce partid a ales


Achiziție importantă pentru ALDE Buzău. Doar el poate aduce câteva sute de voturi la alegeri!

E vorba de Gabriel Dragomir, liderul de sindicat al polițiștilor buzoieni.

Sindicat care se apropie la Buzău de o mie de membri!

În plus, Dragomir a fost înscăunat președinte al organizației comunale ALDE Săhăteni.

Va candida pentru funcția de primar și va strânge cu siguranță câteva sute de voturi într-o comună cu peste trei mii de locuitori.

„Nu e nicio incompatibilitate. Nu mai sunt polițist, am ieșit la pensie în 2016. E adevărat că sunt lider de sindicat, dar funcția asta nu-i incompatibilă. Oricum nu mai am mult, decât opt luni. Rămân să-mi termin mandatul, până la 1 martie, iar apoi nu voi mai candida”, a precizat Dragomir pentru buzoienii.ro.

Dragomir a fost întrebat de ce ALDE și de ce… politică ?

„După opinia mea ALDE are cea mai corectă politică din România. Are un lider extraordinar pe domnul Tăriceanu. Am și negociat personal cu dânsul în 2008 când am obținut mai multe drepturi pentru polițiști. De ce politică ? Pentru că vreau să mă implic, să ajut, să le fie mai bine atât polițiștilor, dar și celor din Săhăteni. În perioada următoare voi căuta să formez la Săhăteni o organizație puternică. Voi candida aici pentru a deveni primar”, a anunțat Dragomir, care a împlinit în mai 50 de ani.


„În concediu merg la munte, la o cabană, citesc, stau liniştit, fără telefoane. Mă pasionează foarte mult sportul, nu doar fotbalul. Îmi place istoria Franţei, este elegantă, are continuitate şi am citit mult pe acest domeniu. Din păcate acum nu prea mai am timp. În şcoală m-a pasionat geografia ştiam toate capitalele ţărilor. Cel mai complicat caz pe care l-a rezolvat a fost un omor cu cadavru neidentificat, găsit noaptea, în vie. Împreună cu colegii de la „Judiciar” a muncit vreo două săptămâni până a ajuns din aproape în aproape la concubina victimei care s-a dovedit a fi autorul omorului” – sursa adevărul.ro (click AICI pentru interviul complet)

Te rugăm, distribuie articolul dacă ți s-a părut interesant!

loading...

14 comentarii la „Liderul sindicatului polițiștilor a intrat în politică. Iată ce partid a ales

 • Vă doresc succes!

 • DA POLITIA CU POLITICA MERGE AI VREA CIND TOMA A SCOS BUZAUL DIN MOCIRLA MAI STAI INCET dle lider

 • Normal ca se apuca de politica, doar nu vreti sa se apuce de vreo munca utila!

 • Eu nu candidez la Buzau

 • La Sahateni

 • Sa va ajute dumnezeu! Mult succes! Tot respectul!

 • Dacă e sănătos și îl țin puterile ,poate să o facă .Trebuie să știe însă că politica nu e o joacă de copil ,aici răspunde de soarta oamenilor și presupune multă abnegație și dăruire ,pentru că altfel nu o să reziste .

 • Succes si NU PROMITEȚI CE NUPUTETI FACE ! BAFTA !

 • Din 1990 incoace,,cine credeti ca sunt cei care “fac politica” in Romania?Raspunsul este simplu si este explicatia corecta a dezastrului in care au ajuns Romania si romanii.Asadar sa ii enumeram,fara a avea pretentia ca lista este completa: fosta nomenclatura comunista,fostii activisti de partid din esaloanele doi si trei,fostii TORTIONAR si CRIMINALI ai regimului comunist – judecatori,procurori,securisti,servicii secrete si speciale,militieni,turnatorii si colaboratorii Securitatii si ai organelor de cercetare penala,fostii si actualii spioni,cei imbogatiti prin furt si distrugerea economiei nationale,deveniti “potenti oameni de afaceri” ,diversi aventurieri care pentru activitatea lor de slugi si servitori “politici” au fost recompensati de “partide”, curve si prostituate blonde si brunete,……Lista este deschisa.Acestia sunt cei carora romanii le-au acordat incredere si in mainile carora si-au pus vietile si destinele. Iar acestora le-au urmat si le succed in mizeria politica,BEIZADELELE.Adica TICALOSII si PUII DE TICALOSI.Adica cei care traiesc bine in Romania,au facut averi uriase,au pensii si alte “drepturi” cu valori astronomice,drepturi si beneficii speciale, dar ilegale si anticonstitutionale…….Revenind la Dragomir,acesta a fost si ramane si el tot un MILITIAN care in nici un caz nu va face bine comunitatii daca va fi ales primar.Ca lider de sindicat,s-a gudurat asemenea unui catel pe langa stapani,nu au luat niciodata pozitie fata de gravele probleme sociale cu care (scuzati cacofonia!) s-au confruntat si se confrunta oamenii.Si ma refer la toate categoriile necajite si defavorizate,furate,mintite,umilite si batjocorite,nu doar la militieni. In loc de concluzie:MARS, Afara din politica.

 • Faceti comentarii gratuite la adresa mea fara sa ma cunoasteti..Nu am fost niciodată milițian..dar nu intru in polemica cu dvs. Zi frumoasă

 • Adica incasati pensie in mod fals?
  Cum incasati pensie de militian daca nu ati fost militian?
  Cui trebuie sa ii dau spaga sa incasez si eu daca asa functioneaza treaba?

 • BRAVO VIESPEA BUZOIANA !!!Ma plictisisem teribil, sa fiu singurul care incerca, sa spuna lucrurilor pe nume !!

 • Multa lume vorbeste numai prostii!!! E alegerea lui si atit, stiti numai sa jigniti, il faceti militian, etc, altceva, de ce nu iti arati fata cind il jignesti, asa de control, stii de ce, toata viata ati stat ascunsi si acum faceti pe vitejii!

 • “Draomire” (!!!??? ),dupa cum scrii si te exprimi,se vede ca esti doar un “militian”.Si,daca nu intelegi,mai bine taci. Cand zic despre Dragomir ca este un “militian”,o spun in sens peiorativ,avand in vedere ce a insemnat si va insemna MILITIAN pana in 1990. Mai clar pentru tine,e vorba de prostii,idiotii,analfabetii,redusii mintali,……. care incadrau MILITIA pana in decembrie 1989 si mai ales despre METEHNELE lor,mostenite si de”politistii de dupa 1989. Cei ca Dragomir,de exemplu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.