1) Linie continuă 2) trecere de pietoni 3) viteză 4) localitate…

Reproșuri aduse unui motociclist din Buzău pe grupul de facebook Info Trafic Buzău.

„1 Linie continuă

2 trecere de pietoni

3 viteză

4 localitate…”

Sunt argumentele cu care e criticat motociclistul de pe Suzuki.

Sunt și buzoieni care consideră că o astfel de postare nu-și are rostul și că e (doar) treaba motociclistului cum se deplasează pe drum.

Altcineva a formulat, în schimb, o întrebare-concluzie: „Dacă într-o zi îngerul lui păzitor va rămâne în urmă ?”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „1) Linie continuă 2) trecere de pietoni 3) viteză 4) localitate…

 • Sa privim partea plina a paharului. Exista si motocliclisti disciplinati in trafic si motocliclisti care nu respecta regulile de circulatie, cum este acest individ care a trecut cu peste 100 km la ora si daca iesea vreo caruta in fata lui sau trecea un copil pe trecere de pietoni, cum a fost accidentul de acum cateva zile, acum motociclistul era la IML. Nu pot sa ma abtin si sa nu zic, ca in dimineata aceasta cand asteptam autobuzul pe Unirii Sud, am vazut un motociclist care a venit cu viteza foarte mare dinspre centru, masinile mergeau si el s-a strecurat printre masini ca sa treaca. Acum motociclisti o sa imi sara in cap si o sa imi zica, dar am motoclicleta, pot sa ma strecor printre masini. Da, aveti motocicleta si puteti sa va strecurati, dar nu cand masinile ruleaza, pentru ca atunci exista riscul mare pentru soferi sa va accidenteze si dupa, voi sariti cu gura. Puteti sa va strecurati, dar cand masinile sunt oprite la semafor. Tot respectul, au fost momente cand i-am lasat sa treaca in fata. M-am dat un pic la o parte si i-am facut loc sa treaca in fata. Am vazut exemple de motociclisti foarte disciplinati si chiar in Bucuresti, care asteapta in spatele masinii, pana se face verde si dupa ce are loc liber pe stanga sau dreapta, depasesc. Cu siguranta cel ce a depasit in video cu moto, este un tanar, căruia i s-a urcat adrenalina in cap.

 • Pe scurt donatori de organe
  Problema e ca suferă și altii

 • @ Ciprian
  In codul rutier sau in regulament motocicleta trebuie sa se deplaseze la fel ca un autoturism. NU exista exceptii.
  Regulamentul nu trebuie sa il faca fiecare dupa bunul plac, ci trebuie sa il repecte toti. Regulile devin reflexe in trafic si daca fiecare le modifica, atunci se alege praful.
  Asa ca nu exista „puteti sa va strecurati”. Regulile astea se aplica la voi in curte, nu pe drumul public. Pentru victimele accidentelor cu motocicleta sunt de vina: 1. Politia (nu am vazut/auzit sancțiuni pt. viteza, depasire linie continua, depasire coliana stationata, deoasire periculoasa pt. moto). 2. Motociclistii, 90% dintre ei care nu respecta regulile de mai sus.

 • Și eu ce am zis mai sus. Așa e, daca ar fi motocicliști civilizați, ar merge după mașini. De acord cu tine. Asta am zis, am tras un semnal de alarmă, că nu e ok sa te strecori printre mașini. Despre ce vorbim aici. Dar, când masinile așteapta la semafor, la roșu el poate sa vina in fata, nu pune in pericol pe nimeni. Se mai numește și fluidizarea traficului, că sa știi și tu. Am impresia că este specificata și in codul rutier. Spune-i asta unui motociclist, să vezi ce îți zice. Înseamnă că nu ai fost in București, să vezi cate amenzi se dau motocliclistilor.

 • Orice motociclist are din start o doză de nesimtire pentru ca motocicletele fac un zgomot oribil, care deranjeaza toata populatia. Doar sa o tii in turatie minima sa aiba zgomot acceptabil, dar 99.99% din ei nu fac asta.

 • Domnu’ morto-ciclist, eu am nevoie de un transplant de cornee, prelevată de la unulm’ proaspăt-decedat, așa cum pari că vei ajunge ‘mneata curând.
  Așadar, continuă să „conduci” așa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.