„Lipsește deja de 11 zile. Nimeni nu știe nimic”

„Știm că e bătrână, dar noi, cei patru nepoți, o iubim și ne rugăm să fie în viață”, e mesajul primit azi de reporterul buzoienii.ro de la Daniela Rusu, una dintre nepoate.

„Bunica noastră lipsește deja de 11 zile. A dispărut de luni, 13 mai, din satul Săpoca. Obișnuia să mai plece prin sat să se plimbe, dar în acea zi nu s-a mai întors. Am căutat-o cu vecini, prieteni, rude și poliție timp de cinci zile. Am scotocit toate fântânile, șanțurile, grădinile, gardurile…nimic. V-am trimis o fotografie unde era îmbrăcată exact în hainele cu care a dispărut. În caz că printr-o minune a văzut-o cineva sau știe unde să se afle rugăm să ni se comunice. Ne-ar face cea mai mare bucurie să o regăsim în viață”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, nepoata acesteia.

Bunica are 90 de ani, se numește Nina Anton și suferă de Alzheimmer. Locuia în Săpoca pe strada Priveliștii, la nr. 1. A avut două fete, dar care i-au murit, dar a rămas cu patru nepoți.

În caz că există cineva care poate da informații, o poate face prin comentarii la articol sau direct la poliție

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Lipsește deja de 11 zile. Nimeni nu știe nimic”

  • Adică dacă poliția nu a găsit nimic in 5 zile, a renunțat? Ce au mai bun de făcut intr-o comuna decât sa caute o persoana dispărută? Sa păzească casa primarului? Am uitat ca sunt alegeri, păzesc urnele de alegătorii betivi. Acesta este rezultatul încadrarilor directe. Caută un om 5 zile și apoi,”lasă ca e bătrâna și bolnava”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.