Lista completă. Iată banii primiți de fiecare comună din județul Buzău

Județul Buzău a primit cei mai mulți bani din țară – 12 milioane de lei (120 de miliarde de lei vechi) – de la guvern pentru repararea drumurilor comunale și județene afectate de ultimele alunecări de teren.

Șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a făcut demersuri la Palatul Victorie pentru a se aloca bani din fondul de rezervă.

„Județul Buzău va primi 12 milioane de lei din fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului pentru refacerea de urgență a infrastructurii județene și locale afectate de inundațiile și alunecările de teren de luna trecută. Este vorba despre drumurile aflate pe raza localităților Lopătari, Chiliile, Bozioru, Murgești, Pardoși, Sărulești, Beceni, Pietroasele, Bisoca, Pănătău și Cănești. În plus, 14 familii și persoane singure ale căror case și anexe gospodărești au fost distruse de calamitățile naturale vor primi ajutoare de urgență din partea Guvernului în valoare de 70 de mii de lei. Este un sprijin necesar față de toți cei care și-au pierdut agoniseala de o viață. În același timp, îmi doresc ca la nivelul autorităților locale să se ia măsurile necesare astfel încât toate reparațiile să fie finalizate în cel mai scurt timp și lucrurile să reintre rapid pe făgașul normal”.

Mai jos este prezentată lista cu intervențiile care se vor face punctual în cele 12 comune afectate.

Iată mai jos și lista cu intervențiile și sumele acordate celor 9 județe afectate (click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

ANEXA-14
loading...

Un comentariu la „Lista completă. Iată banii primiți de fiecare comună din județul Buzău

  • Am zis eu că în dl .Ciolacu ne stă speranța .Și uite că s-a întâmplat .Acuma să cheltuim banii cu chibzuință și să facem lucruri de calitate .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.