Loc de joacă pentru copii, dar și pentru adulți ori bunici. Balansoar, mese de șah, aparate de fitness. Iată unde se întâmplă!

Lucrări de amploare în aceste zile în cartierul Micro III, în dreptul blocurilor situate vizavi de garajele de pe str. Frăsinet.

Locul de joacă pentru copii va conține și elemente de relaxare, destindere și chiar de sănătate inclusiv pentru adulți.

Așa cum se poate observa din fotografiile alăturate pe lângă leagăne și tobogane, vor apărea canapele, mese de șah, balansoare și chiar aparate de fitness.

Lucrare este supravegheată de viceprimarul Ionuț Apostu.

În cartierul Micro 3 implementăm un nou concept: locul de joacă pentru copii va avea și un sector pentru bunici cu aparate de fitness, mese de șah, canapele și balansoar. Deja lucrările se apropie de finalizare!

Evident, după acest anunț, vor urma zeci și sute de solicitări din partea buzoienilor care vor dori la rându-le astfel de condiții la locurile de joacă din vecinătatea locuințelor.

Citește și articolul: Toma vrea să demoleze această casă. Iată cu ce îl încurcă pe primar

Conform informațiilor reporterului în perioada următoare ar urma să mai fie reabilitate douăsprezece locuri de joacă mai vechi și amenajate cinci noi.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Loc de joacă pentru copii, dar și pentru adulți ori bunici. Balansoar, mese de șah, aparate de fitness. Iată unde se întâmplă!

  • Pingback:

  • Mă alătur și eu celor care solicită aceste mini locuri de agrement pentru adulți și copii în Micro 14 .

  • Este laudabil ce faceti,numai ca mesele de sah sunt mai mici decat cele pe care le-ati scos iar pensionarii care jucau table sau rummy,nu incap la aceste mese noi. Va rog in numele lor, luati in calcul si o masa mai mare unde sa incapa 6-8 persoane.La cate lucruri frumoase ati facut ce mai e o masa?
    Va multumim anticipat!

  • Felicitari, o initiativa foarte buna! Fie ca alegi sa te antrenezi in aer liber sau acasa, aparatele fitness sunt benefice atat pentru imbunatatirea aspectului fizic, cat si a starii de sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.