Loc de spectacole în aer liber
Noua Grădină de Vară din oraș e o realizare a Consiliului Județean Buzău.
Un loc superb pentru organizarea de spectacole în aer liber.
Un prim spectacol (Vibe Orchestra) s-a desfășurat duminică:
Grădina de Vară e situată în părculețul mic dar cochet din spatele Centrului Cultural ridicat în locul fostului Spital Brătianu.
La Centrul Cultural s-au oficiat în weekend și (primele) șapte căsătorii:
Oficierea căsătoriilor se făcea vara – în aer liber – la foișorul de lângă Vila Albatros (Parcul Marghiloman).
Dar cum acolo, în vecinătate, se desfășoară lucrările de reabilitare a Casei de Oaspeți, Primăria Buzău a obținut acordul CJ Buzău ca în această vară oficierea căsătoriilor să se facă la Centrul Cultural.
Noul sediul al Stării Civile va fi inaugurat peste câteva luni lângă Piața Centrală – unde a funcționat înainte Compania de Apă.
Citește și:
Vax! Mare realizare a CJ . Bani din vest, muncitori din Orient, teren al comunității locale, basca și construcția moștenită de la înaintași, fost spital. Dacă făcea un spital nou, jos pălăria dar ei nu țin in condiții omenești spitalul județean, și naziștii ar fi putut lua noțite de a lungul timpului din contiitiile existente acolo. Poate face Toma spitalul ăla municipal rămânând sa meargă doar aia de la CJ in judetean.
Traficul ingrozitor din jur si zgomotul nu au fost mentionate pe lista evenimentelor!!!! Zanganeala de la tavernele din jur, club in aer liber….concerte ne mai lipseau!!! Sa fotografieze si cainii vagabonzi din zona ci cersetorii copii si batrani!!!! Nu scena si scaunele
„Buzăul se menține în topul județelor în care sunt cei mai mulți beneficiari ai ajutorului social. Potrivit datelor centralizate ale ANPIS, pe primul loc se situează județul Dolj, cu 10.461 de beneficiari, urmează Bacăul cu 9285 de persoane, Teleorman cu 7756 și PE LOCUL AL PATRULEA PE ȚARĂ, județul Buzău, cu 7707 beneficiari.”
Dincolo de cuvintele frumoase cu… realizări, locuri de muncă, investitori, s-a enervat nu știu cine, Toma, Neagu, Apostu, bla, bla, bla….cum traduci această știre domnule Tereacă?
Vezi că aici intră și copiii care primesc alocații de stat și persoanele cu handicap.
ce comment….astia voteaza, asistatii, sunt mai importanti decat fraierii ce muncesc si platesc taxe….
Oare nu era mai bine să-i păstreze destinația de spital, în loc să-l transforme în „centru cultural”? De sănătate au nevoie mai mulți oameni, nu ar mai fi fost atâta înghesuială, așteptare cu orele la județean…participanți la evenimente sigur sunt mult mai puțini decât cei care ar avea nevoie de ajutorul medicilor…
Domnule Reporter, haide sa facem o campanie impreuna, ca si dumneata muncesti si alergi si sotia sau familia, la fel ca si noi toti.
Nu este normal sa sustinem in spate mii de lenesi ce NU VOR sa munceasca ! stiu zeci, mai ales la tara ( Mierea, Grajdana, Tisau, Vernesti)
Hai sa schimbam ceva cu totii ca altfel copii nostri or sa munceasca si ei sa tina parazitii in spate !
Unii au mers cu raționamentul chiar mai departe, ba l-au și pus în aplicare! Nu te deosebești cu nimic de ursul-vedetă!
Numai Sapoca a scos zeci de mii de asistati de la boli inchipuite, se duceau sate intregi la internare, sa-si faca pensie, s-au facut milionari in euro si medicii, si directorii, toti au palate. Tara corupta, de lumea a 3-a.
Domnule Vasile…..așa și? Continuarea știrii!! „AJPIS Buzău: cei mai mulți oameni care primesc VENITUL MINIM GARANTAT din Buzău se regăsesc în comuna Râmnicelu, numărul beneficiarilor ajunge la 525 de persoane.Urmează municipiul Rm. Sărat, cu 287 de persoane care au încasat venitul minim garantat în luna martie, comuna Calvini și municipiul Buzău, cu câte 277 de beneficiari fiecare, comuna Viperești – 252, Buda 217 și Pogoanele 214. La polul opus este comuna Cernătești, unde doar 8 persoane au primit acest ajutor în luna martie.” Oare în comuna Cernătești sunt doar 8 copii care primesc alocație?
Justificarea dvs. o puteți categorisi singur!!