Local important din Buzău, scos la vânzare

Puțin peste 700 de mii de euro cere lichidatorul judiciar Ion Apostol pentru localul Tess Club Junior și terenul aferent de pe Bd. Gării din Buzău.Localul apreciat și frecventat de buzoieni (azi terasa e plină) a ajuns să fie scos la mezat din cauză că firma Tess Club Junior e în procedură de faliment din pricina datoriilor neplătite, îndeosebi la fisc.

Licitația de adjudecare a început la mijlocul lunii august și se repetă în fiecare vineri.

Patronul Tess Club Junior, Sorin Cristea, a și fost condamnat anul trecut la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Local important din Buzău, scos la vânzare

 • Ce răutăcioasă e justițea asta de la Buzău! Cum să facă Cazma ievaziune, el face ca tinerii să se simtă bine! Ievaziune face comuniștii ăia bătrâni și rapace din Talcioc ce scot șpiralele ruginite din oțel comunist la vânzare!

  Răspunde
  • Si tu ai facut praf limba romana! Tara plina de analfabeti functionali care au pareri!

   Răspunde
 • O sa.l cumpere tot Cazma, pe alta firma, cu 200.000 euro… e aranjata treaba, doar sa scada pretul…

  Răspunde
 • Sorin Cristea,zis Cazma,aceasta vesnic tânără speranța a cocalarelii buzoiene.Face evaziune nederanjat de zeci de ani,acum a mutat combinația pe mana unor apropiați (Rodica,etc)

  Răspunde
 • Propun sa facem cheta noi, cetatenii, si sa-l luam! Eu cred insa ca suma include si biznisul, si atunci nu oricine il poate cumpara, ca e pe minus direct. Altfel, cladirea aia, acolo, in Buzau, costa mai mult s-o demolezi si sa valorifici terenul doar construind un bloc foarte ascutit pentru ca este foarte aproape unul deja existent. Cazma va cumpara la un pret corect pentru ca toti dam din gura si niciunul nu sarim cu banii. Aia e… viata nu e chiar dreapta!
  ___
  Toma, daca are amici destepti pe langa el ar sti ca primaria daca s-ar baga sa cumpere, si-ar face un portofoliu baban din astfel de propritati pe care le-ar administra, s-ar putea lista la bursa ulterior (sigur ca NU intrebandu-l pe Lazar cum) ca oras, direct sau indirect, mai ales ca in curand va avea nevoie de oameni FOARTE competenti prin acele firme care deocamdata subzista primariei in loc sa produca si sa pompeze CASH in vistieria orasului, bani din care sa faca Toma proiecte neimpuse de UE, deci utile si sa-l voteze oamenii pana moare.
  Asta mi-ar fi placut sa fie o stire din vestea ca o persoana are deranj cu legea (***ce surpriza!!!***).
  Pe lângă ura umană inițială, s-a gandit cineva la PROBLEMA sociala pe care o implica câteva zeci de șomeri, brusc? Plus japonezii care au predat steagul, va fi o iarnă ”interesantă” pentru mulți dintre noi, din păcate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.