Locatari, terorizați de un vecin. „Ne e frică să mai lăsăm mașinile în parcare” VIDEO


În imaginea de mai sus e un Mercedes. Are portierele față-spate zgâriate pe ambele părți. Sigla din față i-a fost smulsă în mai multe rânduri.

Mai jos e un Dodge Caliber vișiniu. A pățit-o la fel. Astfel de scene au devenit obișnuință într-o parcare dintre str. Traian Vuia și Bd. Bălcescu.

„Mai sunt și alți vecini care au pățit-o la fel. S-au trezit dimineața cu cauciucurile tăiate și cu caroseria zgâriată. Bănuiala noastră se îndreaptă spre un vecin. Pe mine s-a supărat după ce am cerut la primărie să se desființeze două bătătoare de covoare. Mai întâi m-a amenințat, iar apoi a trecut la fapte. La o mașină mi-a tăiat cauciucurile, iar pe aceasta mi-a zgâriat-o. Am ajuns să stăm noaptea de pază, ne e frică să mai lăsăm mașinile în parcare”, ne-a declarat domnul Ion Bucur.

„Vecinul cu probleme s-a supărat pe mine după ce a considerat că i-aș fi luat locul de parcare. Mi-a zgâriat Mercedesul pe ambele părți. Uitați. Am și o dubă, zgâriată și ea. Am revopsit-o, mi-e frică s-o mai aduc aici. Am chemat poliția de mai multe ori, dar degeaba. Ni se spune că nu sunt probe, deși soția mea l-a văzut cu ochii ei cum zgâria mașina. Nu știm ce să mai facem, d-asta am apelat și la dvs.”, ne-a spus Gheorghe Ciopec.

Mai jos, vedeți un clip video cu mașinile vandalizate și declarațiile a doi dintre păgubiți:

Vecinul bănuit de aceste fapte se numește Oancea Ion.

E pensionar, a lucrat la „Sârmă” și locuiește la etajul trei al unui bloc cu patru niveluri dintre str. Traian Vuia și Bd. N. Bălcescu.

Iese afară însoțit de câine considerat agresiv, purtat fără botniță.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Locatari, terorizați de un vecin. „Ne e frică să mai lăsăm mașinile în parcare” VIDEO

 • asta este tatal unuia Razvan, zis Amendatu’, lucreaza in armata la Getica… a intrat pe pile omu’. Inainte avea un opel verde si mai facea chestii de genul… Oamenii au probleme. toti in familie…

 • Fără supărare ispas21, dar Amendatu asta al tău nu lucrează la nicio unitate militara care poartă denumirea onorifica de “Getica”. Activează, încă, dar 8n cadrul unei unități militare, dar de mai mică importanță. Iar camarazii lui nu au nicio vină pentru asta, se mai tâmplă câteodată și așa…

 • Sincer, acest articol îmi aduce aminte de cărțile pe care le-am citit referitor la comunismul anilor ’50! Acuzam pe cineva(chiar voalat), neavând niciun indiciu solid!

 • Gata Tereaca. Ti-ai facut datoria. L-ai ponegrit pe individ in lipsa oricaror probe…. Iti reamintesc ca in Romania , deocamdata, doar justitia poate stabili gradul de vinovatie al cuiva. Tu te poti pricopsi insa cu un proces pentru defaimare…. Sincer, chiar cred ca uneori meriti sa fii un pic smotocit….juridic.
  :)))

 • Nu știm dacă e bine să dăm nume, mai ales dacă nu avem dovezi clare împotriva domnului în cauză. Faptele acestuia, dacă se va dovedi cumva că dumnealui este autorul, sunt reprobabile, într-adevăr. Dar se pare că nici domnii reclamanți nu ar fi „ușă de biserică”, în special cel cu mașina închisă la culoare, care din câte se pare, ar locui în zonă fără forme legale și pe deasupra ar mai veni în respectivul spațiu de parcare și cu o ditamai autoduba, ocupând astfel mai multe locuri din parcarea și-așa destul de supraaglomerată. Parcă era vorba că nu prea poți parca autovehicule care depășesc un anumit tonaj, în parcările din oraș, nu?
  Pe de altă parte, dacă ne uităm mai bine și cei din zonă știu la ce mă refer, în imediata proximitate, există un spațiu creat prin redimensionarea concomitent cu reamenajarea locului de joacă existent. Autoritățile se fac că plouă, astfel că nimeni nu ia nicio măsură să-i îndrume pe deținătorii de autoturisme să parcheze și pe spațiul nou creat, întrucât nu-i văd altă destinație a acestuia decât ca parcare. Se parchează în continuare ca și înainte, până la limita fostului loc de joacă, unde înainte era un gard care a fost scos și mutat cu vreo 20 de metri mai încolo. Locul are o suprafață de aproximativ 25 * 25 metri și stă nefolosit, iar ăștia se bat pe o palmă de loc în parcarea existentă. Să ne aducem aminte că în urmă cu scurt timp a mai fost un eveniment asemănător, tot în zonă. Edilii în loc să ia măsuri, creează astfel de situații prin neimplicarea și nepăsarea lor, mai pe românește, pentru durerea în fund pe care o au, față de problemele curente ale cetățenilor votanți.
  A nu se înțelege că sunt de acord cu cele întâmplate, dimpotrivă!

 • Si se mai mira unii de ce trebuie modificate legile ca sa nu mai permita abuzuri in justitie… uite din acest motiv, ca se acuza oameni fara nici o dovada, doar pe presupuneri si ajung chiar sanctionati si condamnati oameni fara sa existe nici o proba.
  Faptul ca i-a reprosat un vecin ca a fost nesimtit ca a chemat primaria sa taie batatoarele automat l-a facut suspectul de serviciu pentru orice pateste pensionarul. La fel si pentru bisnitar, faptul ca i-a reprosat ca nu e frumos sa ocupe doar el parcarea si nu s-au inteles omeneste sa isi imparta locurile intre ei cum se intampla la alte blocuri cu oameni civilizati, l-a transformat pe om in suspectul de serviciu pentru orice pateste bisnitarul.
  Ceva imi spune ca exact cei ce acuza aiurea si nefondat sunt nemernicii in tot conflictul, cred ca daca au bani si pile trebuie ca totul sa fie a lor si sa joace toata lumea dupa bunul lor plac. Si acum incearca sa ii insceneze ceva adversarului, sa ii arate ca il fac ei, ca sunt mai smecheri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.