Locuitorii unei comune din Buzău regretă trecerea la Comp. de Apă. Iată explicația firmei de apă


Nemulțumire la adresa Companiei de Apă a localnicilor din Calvini.

„Când rețeaua de apă ținea de Primăria Calvini nu se întâmpla să n-avem apă la robinet. De când a fost preluată de Compania de Apă ni se dă apă cu program. Dimineața, de la 06.00 la 09.00 și seara de la 18.00 – 22.00. În rest, de la nouă până la șase seara nu curge apă. E deranjant, vine omul de la muncă, nu are cu ce facem un duș. Ca să nu mai vorbim, că nu mai e apă nici la toaletă. În loc să mergem înainte, ce facem, dăm înapoi ? Mai bine rămânea la primărie la noi rețeaua”, e mesajul unui cititor trimis pe adresa buzoienii.ro.


„Nu mai răspundem noi de la primărie. Întrebați-i pe cei de la Compania de Apă. Din câte știu eu nu mai e apă. E un foraj, dar nu face față. Pentru că plătesc puțin, la paușal, 12 lei pe lună, oamenii folosesc apa ca să-și ude grădinile. E un foraj, dar nu face față”, e explicat primarul Nicolae Curelea.

Referitor la rețeaua din Calvini, pe site-ul Companiei de Apă există un anunț postat în urmă cu două săptămâni:

Din informațiile buzoienii.ro apa din rețeaua de la Calvini nu este potabilă.

Compania de Apă a prins în viitorul proiect cu fonduri europene modernizarea sistemului de extracție și distribuție.

Dar până la începerea efectivă a lucrărilor vor mai trece între 1-3 ani.


Citește și articolul: „Riscă să ne cadă în cap!”. Iată ce s-a întâmplat de fapt. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Locuitorii unei comune din Buzău regretă trecerea la Comp. de Apă. Iată explicația firmei de apă

 • Domnule reporter
  V-am sunat dimineata sa va anunt de trecerea de pietoni patriei colt cu spiru haret care abia se vede ziua d-apoi noaptea
  Scrieti articol sau asteptati sa se petreaca vreo catastrofa?in oras este necesara vopsirea tuturor trecerilor si scoaterea indicatoarelor din balarii si crengile copacilor
  Multumesc

 • La 12 lei da prea multa apa chiar. Probabil ei doreau 24/24 sa stea deschis robinetul sa ude gradinile de banii astia.
  La oras cu 12 lei nu iti ajunge nici sa platesti apa de ploaie.

 • Niste hoti … Cum este posibil ca atunci cand reteaua era la primarie exista apa pentru toata lumea si SE UDA IN GRADINA SI ATUNCI iar acum nu mai este apa. CA SA NU MAI ZIC DE FAPTUL CA O PARTE DIN RETEA ESTE FACUTA DIN BANII LOCANICILOR FARA AJUTORUL PRIMARIEI SAU AL companiei de apa. Rusine Hotilor !!!! Dati inapoi reteaua oamenilor nu avem nevoie de compania voastra si asa apa bem de la fantana.

 • Au dreptate oamenii .De apă e nevoie tot timpul .Dacă primăria nu mai răspunde ,normal ar fi să se adreseze celor care s-au angajat în distribuția apei ,mai ales că am înțeles că nu au nici apă potabilă .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.