Loviri și înjurături în fața primăriei între consilierul Roșioru și vloggerul Sârbulescu

Scandal în fața primăriei între vloggerul Cristian Sârbulescu și consilierul local Silviu Roșioru după ședința CLM de azi.

„Cei doi aveau un diferend mai vechi. Au început să se înjure și îmbrâncească. Roșioru i-a dat la un moment dat cu un dosar în cap lui Sârbulescu, iar acesta l-a scuipat pe Roșioru”, ne-a declarat un martor.

Ce a urmat puteți vedea mai jos (atenție limbaj licențios). Pentru că striga insulte către Roșioru, Sârbulescu a fost luat de Poliția Locală și dus la secție.

Sârbulescu a fost amendat de Poliția Locală. Pentru că susține că a fost lovit, volggerul e acum la poliție pentru a depune plângere. Susține că are imagini doveditoare.

Silviu Roșioru: „Individul acesta m-a scuipat când am ieșit de la ședința CLM Buzău. Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa iar. Nu l-am lovit”.

A apărut și o înregistrare audio cu primul moment al conflictului. Se aude un sunet, ca de lovitură, apoi discuția și îmbrâncelile dintre cei doi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Loviri și înjurături în fața primăriei între consilierul Roșioru și vloggerul Sârbulescu

 • Pana sa va mancati voi … unul altuia, asa cum va indemnati in filmare, nu faceti decat sa ne mancati noua banii si viitorul!

 • Pele incepe sa primească ce merita demult. Doamne ajută, cum ar zice chiar el, când se roagă pt.încă o zi fără muncă si de primit indicații de la Mocanu.

 • Săraca doamnă reporter Copariu, singura femeie dintre martorii prezenţi…. I-a auzit de foarte aproape măgăriile ăluia strigate cu atâta sete !

 • CEI CARE NU POARTA MASCA SAU NU O POARTA CORECT DE CE NU SUNT AMENDATI?

 • Cine este acest Cristian Sârbescu?! Dar Silviu Roșioru?!
  În imagini se mai observă, parcat în fața primăriei, un Vw Tiguan (vișiniu) al lui Ion Viorel. Că doar este vice, poate parca oriunde.

  P.S. Localii au acționat greșit, l-au urcat pe vlogger în mașină fără să îi facă control corporal. Oricum, acesta putea fi sancționat pe loc, mai ales că a prezentat actul de identitate.

 • Cine a spus ca nu ai voie sa mergi pe strada fara masca? Adevarul e ca e plin de tantalai cu masca pe figura in masina de zici ca suntem la bal mascat (de la ce draq te infectezi in masina cand esti singur in ea?) . Masina lui Ion Viorel era acolo pentru ca a fost sedinta de consliu azi din cate am citit pe aici. Probabil de aia erau si reporterii deja in zona.

 • Da pe #SilviuRosioru de ce nu il amendeaza nimeni? Ca si el a deranjat ordinea publica
  Toti suntem egali in fata legii (asa e corect) să nu i se ia apărarea pentru că el e consilier.
  Bv lui Sarbescu.

 • Ar fi trebuit sancționați contravențional amândoi pentru provocare și participare la scandal.

 • Domnul Sîrbulescu, s-a dus să-i dea o bucată de pîine d-lui Roșioru , să nu mănînce….. .Dacă ești jurnalist, nu te pretezi la așa MIȘTO-uri, indiferend cine te plătește.
  Limbajul d-lui Sîrbulescu, lasă de dorit.Nu are ce căuta în viața publică.
  Buzăul are jurnaliști de valoare, care nu vorbesc urît și scriu articole bine DOCUMENTATE.
  CINSTE LOR !

 • Nu cred ca era nevoie de interventia Politiei Comunitare! Recomand primarului Toma sa instaleze in fata primariei niste tomberoane unde unii de teapa asta să se poată desfasura in voie!

 • Totul a pornit de la un pamflet sa inteleg… de acord l.am vazut, dar nimeni nu are dreptul de a lovi alta persoana, nu iti faci dreptate singur..corect „nu suntem pe maidan”, trebuia luat si Silviu pentru a se clarifica lucrurile, dar asta inseamna sa fi persoana publica sa lucrezi in slujba cetateanului „te doare la basca”, sa imi arate si mie cineva o persoana publica sa fi luat #amendadegeaba in valoare de #5000ron cu covid-ul asta.. numai oamenii de rand simpli primesc astfel de plati la bugetul statului. In concluzie… opinia mea #DREPTATE PENTRU #CRISTIANSARBULESCU

 • Părerile sunt împărțite. Dar real este indiferent de culoarea scandalului indus intenționat cu motiv de hărțuire asupra consilierului local !!! Nu te prezinți în fața omului desemnat cu dispoziții ale primarului de ajutarea populației în timp de pandemie si in timpul unor ordonanțe militare în vigoare,fără mănuși si cu scop s-a faci pamflet cu pâine sau alte misculatii cu mâinile goale sau scuipaturi !!! În primul rând, in afara de faptul că era la locul de munca al domnului consilier si era si normal sa a-si apere situația de sanatate personală plus cea a familiei !!! Este si om si familist in afara de consilier local!!!!

 • Răutatea si invidia asupra unui om se poate tolera!!! Dar nu se poate îngădui să devii o victimă a populației căruia aperi drepturi sau le susții privilegii sub o umilă funcție de consilier!!!
  Este omenesc faptul de a iesii din calmul tau ca om după o serie de riscuri si jigniri de ultima speță!!!! Nu promovez violența si nici de acord nu sunt cu ea dar daca nu era vorba de un consilier sau alta funcție si era vorba de o simplă persoana in primul rand nu folosea atîtea cuvinte jignitoare si cred ca primea si o lecție de viață domnul vlogar!!!!! Cum poti sa înjuri omul de familia lui ….rasa ,nație…are omul morti copii !!!!Ce făceai striptisul ala pe lîngă domnii polițiști???? Ce vroiai ? Sa se dezbrace de caracter si sa-ti faca pe plac !!!!!Sa transformi hartuiala ta fără margini in meciul secolului, răcorind alte persoane contra lui !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.