Lovită la coloană, fata de 24 de ani nu-și mai simte picioarele

Ca la război au trecut vreme de 20 de minute ambulanțele, du-te-vino, aseară în Bariera Ploiești pentru a aduce la spital pe cele cinci victime ale accidentului teribil de la Hanul lui Țintă.

Trei fete plus șoferul se aflau în acest Audi

„Dacă putem spune asta, vestea bună e că n-a murit nimeni. Sunt mai multe victime în stare gravă”, au spus salvatorii în tumultul acțiunii.

Șoferița de 49 de ani din București, care a ajuns pe contrasens și a provocat accidentul, a trebuit resuscitată la fața locului. Mașina ei, un Opel, a luat foc după impact.

Bucureșteanca a supraviețuit, cu traumatism toracic și cranio-facial. E internată la ATI-Neurologie.

Vestea proastă e în privința unui tinere de 24 de ani din Vadu Pașii, pasageră în Audi-ul de Buzău. Aceasta a fost transferată de urgență la București. Lovită la coloană, aceasta nu-și mai simte picioarele. Este însărcinată în șapte săptămâni, a suferit și un traumatism abdominal.

Parbrizul Audi-ului în care se aflau șoferul și trei tinere între 24 și 32 de ani (două din fete sunt însărcinate)

O doua fată însărcinată (în șase săptămâni) are 32 de ani și e tot din Vadu Pașii. A fost internată la ortopedie cu următorul diagnostic: traumatism șold drept, traumatism cranio-cerebral cu amnezie retrogradă și contuzie abdominală.

Așa arată Audi-ul după impactul frontal

Cea de-a treia fată din Audi e din Podgoria, are 31 de ani și a fost internată la ortopedie cu traumatism femur stâng și lovituri la cap.

Șoferul din Audi, 30 de ani din Vadu Pașii, a ajuns tot la ortopedie cu traumatisme abdominale și de coloană lombară.


La câteva minute după accidentul de pe E85, două ambulanțe au plecat în grabă spre un alt accident pe Șoseaua Spătarului pentru a prelua doi copii – CLICK AICI pt. detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.