Lovituri de cuțit. Ce s-a întâmplat

Un tânăr de 24 de ani a fost ucis aseară de concubinul surorii sale. Crima s-a produs în comuna buzoiană Stâlpu.

Victima ar fi auzit, când a trecut pe lângă casa surorii sale, sudălmile pe care femeia le primea din partea concubinului.

A intrat în curte pentru a-i lua apărarea surorii sale. N-a mai ieșit viu. Cu mintea tulbure de alcool și nervi, agresorul de 36 de ani i-a aplicat tânărului mai multe lovituri de cuțit. Până să vină ambulanța, victima a sfârșit într-o baltă de sânge.

Ulterior, criminalul a fost încătușat și va fi peste – câteva luni – condamnat la ani grei de pușcărie. Deși nu era căsătorit cu sora victimei, ucigașul trăia de mulți ani cu aceastaa și aveau un copil împreună.

loading...

5 comentarii la „Lovituri de cuțit. Ce s-a întâmplat

 • Scenariul din vechiul film românesc ” Codin ” pare a fi transpus în realitate din ce în ce mai des… Lipsa de educație, de cultură primară, indolența autorităților, lipsa de perspectivă din satele tot mai depopulate vor duce încet dar sigur la strivirea ființei naționale , izvorâtă din lumea rurală … Păcat !

 • Sa ti tzii nineaca!
  Sa vezi ce 10-16 ani grei de puscarie va primi criminalul iar apoi il vom vedea liber ca pasarea cerului dupa numai 3-6 ani! Daca nu cumva va primi o pedeapsa cu executare la domiciliu, c-asa-i moda in ,,justitzia” mioritica. Are chiar o circumsatantza atenuanta imbatabila: era beat si nu stia ce face.
  Si uite-asa Rromanistanul nostru iubit si de care suntem mandri (nu ,,mandrii” cum scriu cei cu bacul luat dupa 1989!) se va imbogatzi cu un betziv criminal, in timp ce un om de treaba va putrezi in mormant.
  O tempora o mores!……[Leo]

 • Lasa “tz”-ul, ne-ai obosit !!!

 • Ptr obositul @Catalin:
  Du-te si fa-tzi un control medical. Obosesti doar dintr-un ,,tz”?! Ai cumva si probleme de respiratzie?
  Da fuga la DSP! Ai toate sansele sa te indrume catre Spoca……[Leo]

 • Leo devii penibil tataie, fără nicio răutate, prea le știi pe toate, prea ești miezu din .. știi tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.