Lucian Romașcanu: „Evenimente importante pentru binele oamenilor din comunități cu primari PSD”

Lucian Romașcanu, președintele PSD Buzău, a postat pe facebook fotografii de la Berca și Mărăcineni, comunități conduse de primari PSD:

La Berca a fost inaugurată noua sală de sport
Tot la Berca s-a inaugurat noul sediu al primăriei din localitate
La Mărăcineni s-a prezentat stadiul proiectului de alimentare cu gaze a comunei. În decembrie va fi gata rețeaua locală de distribuție, anul viitor urmând să înceapă branșarea celor peste 4 mii de gospodării

În județul Buzău mai bine de 80% dintre comunitățile locale au primari PSD.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Lucian Romașcanu: „Evenimente importante pentru binele oamenilor din comunități cu primari PSD”

 • Se vede ca tot județul e roșu. LOCUL 5 la sărăcie pe țară. Prioritățile Romaniei:Spitale,infrastructura,industrie,scoli.Prioritatile politicienilor:serbări câmpenești,săli de sport nefolosite,sedii de primarii,parculete f scumpe și neapărat pavele.

  Răspunde
 • De ce nu s-a dus mai sus de Berca, tov. Romașcanu? Sunt tot primari PSD, dar drumurile sunt doar pietruite, apă existat atunci, când nu seacă, doar în fântâni, iar despre canalizare, gaze sau unități medicale adecvate ori locuri de muncă nici nu poate fi vorba.
  Avem nevoie de regionalizare, astfel încât o U.A.T. să aibe minim 5.000 de locuitori, iar economiile la buget ar fi considerabile prin renunțarea la foarte mulți bugetari. Dar, nu există voință și nici dorință politică.

  P.S. Ce caută Țepeluș și Lungu la inaugurările de la Berca?

  Răspunde
 • Gabriel
  La Berca s-a lucrat la o amarata de sala de sport timp de cinci ani .
  O astfel de lucrare se executa in maxim un an , dar trebuia sa o faca Concas , firma de casa a PSD .

  Răspunde
 • Postarea lui Lucică este cel puțin deplasată. Dacă localitățile ar fi avut primari de altă coloratură nu se mai construia nimic în mandatul lor? Doar primarii PSD construiesc! La un moment dat toată bravura asta se va întoarce împotriva lor. Să mai sărăcească încă un procent semnificativ din populație și lucrurile se vor schimba. Sclavii nu mai au ce pierde. Eventual lanțurile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.