Lucian Romașcanu, în continuare liderul grupului senatorial PSD

Lucian Romașcanu rămâne liderul Grupului Senatorial PSD și în această sesiune parlamentară.

Decizia a fost luată joi, 1 februarie, în cadrul ședinței grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Social Democrat.


Revalidarea lui Romașcanu în această poziție vine într-un context deosebit pentru țara noastră, caracterizat atât de necesitatea susținerii proiectelor semnificative ale Guvernului, cât și de pregătirile pentru atmosfera electorală din acest an.


Lucian Romașcanu a ținut să le mulțumească pentru încredere colegilor pe pagina sa de Facebook, unde a postat cu privire la acest subiect, dar și referitor la debutul penultimei sesiuni parlamentare a legislaturii 2020-2024:

loading...

Un comentariu la „Lucian Romașcanu, în continuare liderul grupului senatorial PSD

  • Să-l rugați pe tovarășul Romascanu când mai vine pe la sediul maf……pardon, sediul distinsului partid, din Unirii Nord, sa nu mai parcheze blocând ieșirea a 3 mașini din parcarea de prin spatele blocurilor cu bolidul sau de 5m.

    Sau, de ce, sa dea un exemplu de civilizație și să vina calare pe bicicleta, dat fiind că au pista fix prin fața sediului.

    Se știe când e ședința de partid după cantitatea de bolizi, aceeași de fiecare data, care blochează 3 sferturi dintre locurile de parcare de prin spatele blocurilor, nici unul sub 5m, 2tone și câteva zeci de mii de Euro. Ba chiar, sunt doi indivizi, cel mai probabil tata și fiu, care vin fiecare cu câte un SUV, dar cu același număr de înmatriculare (la cele 3 litere mă refer) iar după ședința mai stau și de vorbă pe lângă mașini, blocând doua locuri de parcare, încă o juma de ora. Dar nu puteți veni cu o singură mașină, stimați tovarăși ?! Nu de alta dar se crizează taman niste votanți triști de-ai voștri că-s prea multe mașini în trafic, prea multa poluare pe la Buzău și alte bălării…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.