Lucrare a Companiei de Apă pentru ca strada să nu se mai inunde

Imaginea de mai sus, cu mașinile împrăștiind apa rămasă pe carosabil în urma unei ploi torențiale a fost surprinsă pe strada Frăsinet.

Una din cele mai circulate străzi din oraș, dar care nu are – la ora scrierii acestor rânduri – rețea de canalizare!

Abia acum, Compania de Apă a demarat lucrările pentru înființarea unui sistem de preluare a apei meteorice.

„Urmare a repetatelor situații în care cantitățile mari de ape pluviale erau preluate cu dificultate de rețeaua de canalizare din zona PT16 Frăsinet- strada Pietroasele din cartierul Micro III, începând cu data de 18 iunie, Compania de Apă SA Buzău a demarat lucrările de extindere a rețelei de canalizare în această zonă. Lucrările vor dura circa 30 de zile, perioadă pentru care ne-am luat măsuri pentru a limita la minimum disconfortul cetățenilor din zonă. Lucrarea va avea o lungime de 150 metri și va prelua exclusiv apele pluviale” – informare Compania de Apă Buzău

Așadar, de luna viitoare, strada Frăsinet ar urma să nu se mai umple cu apă la orice ploaie mai serioasă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Lucrare a Companiei de Apă pentru ca strada să nu se mai inunde

  • Pun si eu o intrebare: daca nu au avut un sistem de preluare a apei meteorice, de ce riveranii au platit apa meteorica?

    Răspunde
  • Dovada ca suntem furati lunar la factura cand ne pun la plata apa de ploaie degeaba, doar ca sa faca multi bani Compania de Apa Buzau sa aiba bani degeaba, fara sa faca nimic ca sa aiba bani sa plateasca salarii si indemnizatii de zeci de mii de lei lunar sefilor de acolo care nu fac nimic, doar incaseaza salarii, indemnizatii, sporuri.

    Răspunde
  • Nu zicea Tom ca Iazul Morilor preia apa pluviala?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.