Lucrări extinse. Cum se circulă în zona Palatului Comunal

De astăzi nu se mai circulă – la pas – prin fața Primăriei Buzău.

Muncitorii care modernizează centrul Buzăului au atacat și zona din fața Palatului Comunal (vezi foto mai jos).

Informație utilă, nu se poate trece de pe o parte pe alta nici prin portic (în arhitectură: spațiu delimitat de o suită de coloane).

Mulți buzoieni o iau pe aici, dar muncitorii au postat la mijlocul porticului un gard și un semn „accesul interzis”
În aceste condiții, până când muncitorii vor termina lucrarea și vor redeschide accesul prin fața Primăriei, buzoienii trebuie să ocolească Palatul Comunal

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Lucrări extinse. Cum se circulă în zona Palatului Comunal

  • Incredibil cat de repede se misca baietii la scos marmura!Daca ar lucra la fel si la …pus inapoi,ce bine ar fi!…

  • De pus la loc cel mai probabil prin 2024 inainte de alegeri… la fel ca si cu celelte lucrari incepute si neterminate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.