Lucrări pe 43 de străzi din Buzău! Posibil din toamnă. Vezi AICI lista

Compania de Apă Buzău a întocmit lista cu cele 43 de străzi din oraș (mari, mijlocii și mici) pe care vor avea lucrări de înlocuire + extindere a rețelelor de apă și canal (vezi lista mai jos).

„E un proiect de 30 mil. € – fonduri europene. Sper ca în 2-3 săptămâni să urcăm pe SEAP licitația pentru desemnarea constructorului. Dacă nu vor avea loc contestații și vom putea face atribuirea poate că primele lucrări vor începe încă din acest an” – Simona Săvulescu, director Compania de Apă Buzău

Săvulescu: „Suntem în contratimp, îndeosebi pentru Bd. Unirii. Trebuie să începem să schimbăm conductele înaintea celor de la Strabag – care vor moderniza bulevardul”

Părți bune, părți rele

Primăria Buzău nu a putut trece la asfaltarea unora din cele 43 de străzi (vezi lista de mai jos) pentru că urmau a fi sparte de Compania de Apă. Unele din aceste străzi figurează în topul celor mai proaste din oraș (exemplu str. Dorobanți, Drăgăcii, Veteranilor etc). După schimbarea țevilor, aceste străzi vor putea fi în sfârșit asfaltate.

Partea rea e disconfortul pe care șoferii și localnicii îl vor resimți pe durata lucrărilor.

AICI lista integrală a străzilor cu lucrări

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Lucrări pe 43 de străzi din Buzău! Posibil din toamnă. Vezi AICI lista

 • Și dacă durează mult licitația ce se întâmplă? De obicei sunt contestații. Cum modernizează Strabag bulev. Unirii? Strabag are un termen de execuție a lucrării.

 • “sper… să urcăm…”, “vom putea face…”.
  Ceva concret, când? Ceva de genul s-a semnat, s-a început efectiv. Când?
  Ce spune doamna sunt doar niște probabilități, nu certitudini.

 • Cea mai proastă veste !!!! LICITAȚIA VA DURA 3 ANI !

 • Bună ziua! Imi aduc aminte Tereaca, la inceputul mandatului lui Toma ca scriai articole ca se vor asfalta strazi dupa ce compania va face nu stiu ce investitii.
  Suntem la 5-6 ani distanță. Si vom mai fi. Acele străzi nu vor fi finalizate sa folosesc termeni corecți, nici după al 4 lea mandat al lui toma.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.