Lucrări și pe partea cu blocurile din Orizont

Primăria Buzău a anunțat că de joi dimineață se vor demara lucrări de realizare a canalizării și pe partea cu blocurile cartierului Orizont.

Astfel, se va circula pe o singură bandă pe ambele sensuri (între avion și podul Mărăcineni) și există riscul formării de ambuteiaje.

Șoferii sunt sfătuiți/rugați să folosească rutele alternative: podul de la Vadu Pașii, Șoseaua Nordului și Centura de Est.

Înființarea sistemului de canalizare e necesară pentru dezvoltarea economică a „câmpului” vizavi de Orizont.

Prima unitate ce se va deschide aici e LIDL 3 Buzău. Panglica ar urma să fie tăiată la sfârșitul lunii februarie – începutul lui martie

Citește și:


loading...

3 comentarii la „Lucrări și pe partea cu blocurile din Orizont

 • Tin pariu ca Umbrarescu termina inaintea noastra tronsonul 1 din A7 Bz-Fcs, care include si podul peste rau, dar las pe altii sa aprecieze modul de organizare a lucrarilor cu canalizarea, asigurarea unor cai ocolitoare (reabilitarea cu niste basculante de asfalt recuperat a primeri portiuni din Sos Digului, asta pana cand Sf Ciolacu va pogorî minunea anuntata aici), presemnalizarea din timp (pentru ocolire de catre cei care tranziteaza si ar fi intentionat varianta urbana), semnalizarea adecvata, coordonarea dintre muncitori si anotimp-politisti locali-moment (dupa ce se termina canalizarea pe sensul de iesire).
  O singura intrebare mai ma irita, respectiv tot cartierul Orizont, blocuri si case, unde-si deverseaza dejectiile in prezent si DE CE s-a acordat prioritate acestei zone, din moment ce aproape saptamanal aflam vesti despre reteaua subdimensionata a orasului si cum aceasta se infunda? Poate vom afla de la dl primar Toma ca se gandeste ca cetatenii sa faca la galeata si sa produca compost, pe care sa-l livreze pe propria cheltuiala si ambalare catre RER, pentru valorificare tot catre noi drept pamant de flori, ”pentru ca orasul nu a fost gandit pentru atatia oameni si reciclarea e ceva modern!”.

  Răspunde
 • Iar o sa ține vreo mămica ofuscata care își aduce copulul de clasa întâi la școala in Buzau de la zeci de km și nu ii eliberează loc de parcare cei din zona sa își debarce academicianul. Acum o sa mai piardă încă vreo ora in trafic. Greu, foarte greu.

  Răspunde
 • Una peste alta, sa blochezi simultan cate o banda pe ambele sensuri de mers, e o prostie. Nu era o strada necirculata, sa poți face asta. Ajungea ca pornisera lucrările in ajunul sărbătorilor, in cea mai nefavorabila perioada a anului pentru construcții. Dar daca atat au putut specialistii primariei si ai constructorului, si politia rutiera si-a dat si ea avizul pentru asta….stam blocati in trafic….ce sa facem?!
  Va multumim! Aveti toata stima si respectul nostru!! Dar TOATA!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.