Lucrările avansează. Nouă amenajare în orașul Buzău. Vezi schița proiectului

Pe șantierul deschis în cartierul Micro III, vizavi de str. Frăsinet, excavatoarele au început să dea formă celor două lacuri din viitorul parc ce va fi înființat în zonă.

Viitorul parc va avea două lacuri alimentate cu apă din canalul Iazul Morilor (vezi mai jos schița).

Totodata se lucrează la clădirea care va servi drept muzeu al Iazului Morilor/ punct de iformare turistică și teresă pe malul lacului.

Viitorul parc va fi inaugurat în prima parte a anului viitor. Pe partea opusă străzii Frăsinet va apărea un nou cartier de blocuri.

loading...

7 comentarii la „Lucrările avansează. Nouă amenajare în orașul Buzău. Vezi schița proiectului

  • De ce nu zici jurnalistule ca atunci cand s-a votat puzul pt parc, s-a votat la pachet cu blocurile popilor? De ce nu zici ca prin proiectul vietii cu baltile, de fapt se fac strazi de acces pt blocurile popilor? De ce nu zici ca atunci cand incepuse deja constructia, finantarea nu era asigurata? De ce nu spui ca au fost distruse sute de locuri de parcare doar ca marele carmaci sa le faca popilor pe plac? Unde sunt investituile in locuri de munca? Unde sunt investitiile in gradinite, scoli, spitale, trotuare, drumuri si parcari? Toate promise de mai bine de 4 ani. Nu avem decat eurovizioane, avioane, locomotive si in curand, de ce nu parasute!

  • Domnule Nelu, șantierul actual e limitat de gardul care era dinainte între garaje si camp. Deci nu are nicio treabă cu viitorul cartier. Vedeți că lângă Marghiloman se face o grădinită nouă, la GPP 4 are loc o extindere a gradinitei, iar pe Colonel Buzoianu se va face o creșă (cu fonduri europene). Iar la capitolul străzi, drumuri și parcari asfaltate, Toma e campion detașat după ’89.

  • Vor fi doua cai de acces spre tarlaua popilor.

  • Ptr Nea Nelu, e bine sa ramanem ca in comunism si sa nu facem nimic….

  • Domnule Auras, felicitari pentru informarea buzoienilor și pt că sunteți imparțial,când e sa fie dreptate e dreptate,când nu,nu!Adevărul e că primarul Toma a făcut în 3-4 ani de mandat cat nu a făcut Boscodeala in 15 ani….

  • Parcari asfaltate? Dungi trase cu vopsea si luati bani cu japca pentru asta, adica atacat buzunarul pentru locurile deja existente, nu facut locuri, a da cu pensula dungi nu inseamna facut locuri. A

  • Asta pe langa faptul ca e asa lacom, incat si in zonele unde ar avea toti parcare, ca in orice moment sunt mai putine masini parcate decat locuri, prefera sa nu le lase la liber, iar locurile stau goale, iar masinile prin intersectii, ca nu le pot parca pe locurile goale si platite. Mentalitate de ciordac, sa traga cat mai mult, nu sa fie bine pentru cat mai multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.